Minik Serçe ile Boğaz keyfi

Sezen Aksu bu yaz "Sezen Aksu ve Arkadaşları" adını taşıyan konserler dizisinde, 34 yıllık müzik yaşamı boyunca ürettiği eserlerinin bazılarında beraber çalıştığı, ortak projelere imza attığı, en önemlisi kendisinin de severek dinlediği müzisyen dostları Fahir Atakoğlu, Erkan Oğur, Aykut Gürel ve yeni nesil müzisyen arkadaşları ile aynı sahneyi paylaşıyor.

Yayınlanma: 21.07.2009 - 07:27
Abone Ol google-news

21, 22, 24, 25 Temmuz 2009 tarihlerinde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek konserler Sezen Aksu, Fahir Atakoğlu, Erkan Oğur ve Aykut Gürel gibi her biri kendi alanında tanınmış müzisyenlerin ilk kez aynı sahneyi paylaşacak olması açısından da önem taşıyor.

Orkestra düzenlemeleri Fahir Atakoğlu ve Aykut Gürel tarafından yapılan ve özel bir repertuvardan oluşan konserlerde orkestrada, Fatih Ahıskalı (Ud - Cümbüş), Özer Arkun (Çello), Serdar Barçin (Üflemeli Sazlar), Cem Tuncer (Gitar), Murat Yeter (Davul-Perküsyon) gibi isimler de yer alıyor.

Bu özel konser dizisi, Rumeli Konserleri'nden başlayarak yıllar içinde birçok konserin organizasyonunda emeği geçen ve bu yıl 20. Yılını kutlayan MOST Productions'un ev sahipliğinde gerçekleşiyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler