Jude Law, Afganistan'da

İngiliz aktör Jule Law, Dünya Barış Günü nedeniyle Afganistan'a gitti. Law, ''Geçen yıl Kabil'den ayrıldığım zaman yalnızca hakkında çok şey okuduğum savaştan değil, insanların cesareti ve umutlarından da mütehassis oldum'' dedi.

Yayınlanma: 01.09.2008 - 10:38
Abone Ol google-news

İngiliz aktör Jude Law, savaş yüzünden harabeye dönen Afganistan'ı, barışa destek vermek için ziyaret ediyor.
Yönetmen Jeremy Gilley ile birlikte geldiği Afganistan'ın başkenti Kabil'de basın toplantısı düzenleyen Law, ''Geçen yıl Kabil'den ayrıldığım zaman yalnızca hakkında çok şey okuduğum savaştan değil, insanların cesareti ve umutlarından da mütehassis oldum'' dedi.
Jude Law, Afganistan halkının Barış Günü'nü gerçekten kutlamak istediklerini, hayatların kurtulabileceğini bildiklerini ifade etti.
İngiliz yönetmen Gilley'in çevirdiği ''Peace One Day'' adlı belgesele de konu olan lobi faaliyetlerinin ardından, BM Genel Kurul kararıyla Dünya Barış Günü 2001 yılında resmileşmişti.
''Yetenekli Bay Ripley'' (The Talented Mr. Ripley) ve ''Soğuk Dağ'' (Cold Mountain) gibi filmlerdeki rolüyle tanınan ve Oscar'a aday gösterilen Jude Law, Gilley'e ''The Day After Peace'' adlı ikinci belgeseli çekmesine yardım etmişti.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler