'Rusya'ya saldıranlar yok edilecek'

Rus General Valeri Evneviç, Rus ordusunun Rusya'ya saldıranları yok etme kapasitesine sahip olduğunu söyledi. Evneviç "Gürcistan'ı barışa zorlamaya yönelik operasyon dünyaya, saldırgan kim olursa olsun, Atlantik ötesinden ya da Avrupa'dan destek alsın almasın onu yok etmek için gereken her şeye sahip olduğumuzu göstermiştir" ifadesini kullandı.

Yayınlanma: 01.09.2008 - 11:31
Abone Ol google-news

Rus General Valeri Evneviç, Rus ordusunun Rusya'ya saldıranları yok etme kapasitesine sahip olduğunu söyledi.

Rus İtar-Tass ajansının haberine göre, Kara Kuvvetleri Komutan Yardımcısı General Evneviç, Gürcistan'a atıfta bulunarak, "Rus ordusu, Rusya'ya saldırmak isteyenleri yok etme kapasitesine sahiptir, ABD ya da Avrupa'dan yardım alsalar bile" diye konuştu.

Rusya, Kazakistan ve Tacikistan'ın ortaklaşa düzenlediği tatbikat sırasında açıklamalarda bulunan Rus general, "Gürcistan'ı barışa zorlamaya yönelik operasyon dünyaya, saldırgan kim olursa olsun, Atlantik ötesinden ya da Avrupa'dan destek alsın almasın onu yok etmek için gereken her şeye sahip olduğumuzu göstermiştir" ifadesini kullandı.

Gürcistan, 7 Ağustos gecesi ayrılıkçı Güney Osetya'nın denetimini yeniden ele geçirmek için askeri operasyon düzenlemiş, karşısında Rus askerlerini bulmuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler