BJK- Konyaspor maçı 21.00'de

Beşiktaş ile Konyaspor bugün 21. maç için sahaya çıkıyorlar. Siyah-beyazlılar, Yeşil-beyazlılarla yaptıkları 20 karşılaşmadan 13'ünü kazandı, 5'inde berabere kaldı, 2 kez yenildi. Beşiktaş ile Konyaspor maçı, bu akşam saat 21.00'de İnönü Stadı'nda oynanacak.

Yayınlanma: 01.09.2008 - 11:33
Abone Ol google-news

UEFA Kupası 2. ön elemede Bosna Hersek'in Siroki Brijeg takımını iki maçta da yenen ve ligin ilk haftasında da Antalyaspor'u deplasmanda deviren Beşiktaş, bugün Konyaspor ile yapacağı karşılaşmayı da kazanarak galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.
Sezona iyi başlayan ve yaptığı 3 resmi maçı da kazanan siyah-beyazlı takım, bu 3 karşılaşmada 9 gol atıp, 3 gol yemişti.

Ligin ilk haftasında Antalyaspor ile deplasmanda yaptığı karşılaşmada 2-0 geriye düşen, ancak daha sonra attığı gollerle 3-2 kazanmasını bilen Beşiktaş, Konyaspor karşısına da galibiyet amacıyla çıkacak.
Beşiktaş ile Konyaspor arasındaki maç, BJK İnönü Stadı'nda saat 21.00'de yapılacak ve mücadeleyi hakem Selçuk Dereli yönetecek.

Siyah-beyazlı takımın Konyaspor karşısına Rüştü, Serdar Kurtuluş, Gökhan Zan, Sivok (Zapotocny), Tello, Holosko, Uğur İnceman, Cisse, Serdar Özkan, Delgado ve Bobo muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor.
Turkcell Süper Lig'in 2. haftasında İnönü Stadı'nda Beşiktaş'a konuk olacak Konyaspor'un, hazırlıklarının Konya bölümünü önceki gün yaptığı antrenmanla tamamladığı belirtildi.
Dün THY'ye ait tarifeli uçakla İstanbul'a gelen yeşil beyazlı ekibin, son çalışmasını dün saat 18.00'de İstanbulspor Tesisleri'nde yaptığı bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler