Ayakkabılar sokağa döküldü

Sanatçıların "Shoe-Art İstanbul" kapsamında tasarlayacağı dev ayakkabı heykelleri, İstanbul sokaklarını süslüyor. Birçok ünlü tasarımcı ve sanatçı kendi renk ve bakış açılarıyla dev ayakkabı heykellerine hayat veriyor.

Yayınlanma: 01.09.2008 - 12:24
Abone Ol google-news

Yükseklikleri 1.80 cm.’yi, genişlikleri ise 2.60 cm.’yi bulan ve sayıları 100’e ulaşan “Shoe Art İstanbul 2008 Dev Ayakkabı Heykelleri” 1 Eylül - 31 Ekim tarihleri arasında Şişli, Nişantaşı, Teşvikiye, Abdi İpekçi gibi İstanbul`un önemli merkezlerinin halka açık alanlarında ve Cevahir Alışveriş Merkezi'nde sergilenecek.

Aralarında Ertuğrul Ateş, Bahar Korçan, İsmail Acar, Arzu Kaprol ve İdil Terzi’nin de bulunduğu sanatçılar ve tasarımcılar, kendi renk ve bakış açılarıyla dev ayakkabı heykellerine hayat veriyor.

Sinema Pazarlama Reklamcılık Sanayi ve Ticaret A.Ş (SİNPA) ortaklarından Ayşe Zorlu, “Sanat ayaklanıyor” sloganıyla dev ayakkabıların şehrin en canlı ve seçkin noktalarında sergileneceğini belirten Zorlu, sponsor firmalara, dev ayakkabı heykelleriyle halkla buluşma olanağı veren sergi kapsamında 150’ye yakın ayakkabı heykelinin sergilenmesinin hedeflendiğini anlattı.

Shoe-Art’ın, Türk markalarının tanınmasını ve itibar kazanmasını desteklerken, aynı zamanda sosyal sorumluluk duygusunu da aşılayan bir etkinlik olduğunu dile getiren Zorlu, sergi sonunda dev ayakkabıların müzayedede satılacağını, elde edilecek gelirin de TEMA ve Türk Kalp Vakfı’na bağışlanacağını bildirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler