Sıvasspor'a mangallı moral

Sıvasspor, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Belçika'nın RSC Anderlecht takımı ile 4 Ağustos'ta oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarını 4 Eylül Stadı'nda yaptığı idmanla sürdürdü. Kulüp yönetimi, futbolcular ve teknik heyete moral vermek amacıyla antrenman sonrası ''Mangal Partisi'' düzenledi.

Yayınlanma: 01.08.2009 - 08:35
Abone Ol google-news

Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesi ilk maçında deplasmanda Anderlecht'e 5-0 yenilerek tur şansını zora sokan Sıvasspor, 4 Ağustos Salı günü yapacağı rövanş maçının hazırlıklarını, karşılaşmanın oynanacağı 4 Eylül Stadı'nda yaptığı akşam idmanıyla sürdürdü.

İdman öncesinde, kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, teknik direktör Bülent Uygun, futbolcular ve teknik heyet ile bazı yöneticiler ve kulüp personelinin katılımıyla poster çekimi yapıldı.

Sakatlıkları nedeniyle bir süredir tedavi gören futbolcular Mehmet Yıldız ve Sezer Badur dışında tüm oyuncuların katıldığı idmanda, teknik direktör Bülent Uygun, futbolcularını 5-0'lık ilk maçın rövanşına motive etmeye çalıştı. İdmanı, kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, basın sözcüsü Fikret Ünsal ve bazı yöneticiler de izledi.

 

Statta mangal keyfi

Sıvasspor yönetimi, idmandan sonra, hem Anderlecht maçı öncesinde futbolcular ve teknik heyete moral vermek, hem de 4 Eylül Stadı'nın UEFA'nın Avrupa Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları için istediği kriterlere uygun hale getirilmesinde emeği geçen yetkililer ve işçilere teşekkür etmek amacıyla stadyumda ''Mangal Partisi'' düzenledi.

Başkan Mecnun Otyakmaz ve bazı futbolcular da basın mensuplarının isteği üzerine mangalın başına geçerek kulübün aşçılarıyla birlikte et pişirdi. Pişirilen etler, teknik heyet, futbolcular, yöneticiler, basın mensupları ve stadyumdaki işçilere ikram edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon