Gül, sporcuları kabul etti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu ve beraberindeki Paralimpik Oyunlarına katılacak bedensel engelli sporcular heyetini kabul etti. Engelli sporcular, 6-17 Eylül 2008 tarihleri arasında yapılacak Paralimpik Oyunları'na katılmak üzere yarın Pekin'e gidecek.

Yayınlanma: 01.09.2008 - 14:27
Abone Ol google-news

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün sporcular heyetini Kabulünde, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay ve Paralimpik Komitesi Başkanı Yavuz Kocaömer de hazır bulundu. Oyunlara katılacak 16 sporcu adına milli halterci Nazmiye Muslu, Cumhurbaşkanı Gül'e çiçek sundu.

Engelli sporcular, Çin'in başkenti Pekin'de 6-17 Eylül 2008 tarihleri arasında yapılacak Paralimpik Oyunları'na katılmak üzere yarın Pekin'e gidecek.

Cumhurbaşkanı Gül'e A Milli Futbol Takımı'nın Ermenistan ile Dünya Kupası elemelerinde yapacağı maç için Erivan'a gidip gitmeyeceği soruldu. Gül, ''Arkadaşlar duyuracak'' yanıtını verdi. Bir gazetecinin, muhalefetin konuyla ilgili değerlendirmelerini hatırlatması üzerine de Gül, ''Netice belli olunca söyleriz, daha karar vermedik, bazı görüşmeler var'' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler