Massa taburcu ediliyor

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda mücadele eden Ferrari ekibinin Brezilyalı pilotu Felipe Massa, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ki Honved Askeri Hastanesi'nden yarın tabucu olacak.

Yayınlanma: 02.08.2009 - 16:01
Abone Ol google-news

Felipe Massa'nın, taburcu olduktan sonra özel uçakla Brezilya'ya götürüleceği ve Brezilyalı pilotun tedavisinin burada sürdürüleceği açıklandı. Brezilya'da daha çok rehabilitasyon tedavisi görecek olan Massa'nın ne zaman direksiyon başına geçeceği ise açıklanmadı.

Massa'nın babası Luiz Antonio Massa, bugün Macar medyasına yaptığı açıklamada Macar doktorlara, oğluna yaptıkları özverili ve başarılı tedaviden dolayı teşekkür etti. Baba Massa, ''Macar doktorların oğluma yaptıklarını unutamam, hem pistte kaza sonrası, hem de hastanede yapılanlar için tüm kalbimle onlara çok teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Ferrari pilotu Massa, geçen hafta sonunda Formula 1 Macaristan Grand Prix'inde düzenlenen sıralama turlarında, kafasına 800 gramlık bir çelik yayın çarpmasıyla direksiyon hakimiyetini yitirerek otomobiliyle lastik bariyerlere çarpmış ve ağır yaralı olarak helikopterle Honved Askeri Hastanesi'ne kaldırılmıştı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler