Massa, iki gün gözlem altında kalacak

Formula 1 takımlarından Ferrari'nin Brezilyalı pilotu Felipe Massa'nın, dün gece memleketi Sao Paulo'ya ulaştığı, burada giriş yaptığı Albert Einstein Hastanesi'nde en az 2 gün gözlem altında tutulacağı bildirildi.

Yayınlanma: 04.08.2009 - 08:09
Abone Ol google-news

Formula 1 Macaristan Grand Prix'si sıralama turunda başına ve sol gözüne çelik yay isabet ettikten sonra lastik bariyerlere çarparak yaralanan Felipe Massa'nın, taburcu olduğu Macaristan Honved Askeri Hastanesi'nin ardından, ailesi ve özel doktoruyla bindiği özel jet, dün gece Brezilya'nın Sao Paulo kentine ulaştı.

Sao Paulo Havalimanı'ndan özel bir helikopter ile alınarak, Albert Einstein Hastanesi'ne getirildiğinde, gazetecilere el sallayan Massa, kısaca ''Teşekkür ederim'' dedikten sonra konuşamayacağını, çünkü henüz iyileşmediğini ifade etti.

Bu hastanede birtakım testlerden geçmek için en az 2 gün gözlem altında tutulacağı belirtilen Brezilyalı pilot, Ferrari'nin internet sitesinde daha önce yaptığı açıklamada, son günlerde çok şey yaşadığını, artık normal hayatına geri dönmek istediğini söylemişti.

Sol gözündeki şişliğin henüz geçmediğini ifade eden 28 yaşındaki Ferrari pilotu, ''O ana dair hatırladığım tek şey, en hızlı turumda (Rubens) Barrichello'nun arkasında olduğum. Gerisi koca bir boşluk'' demişti.

Massa, yerine yarışacak olan 7 kez dünya şampiyonu olan eski Formula 1 efsanesi Alman pilot Michael Schumacher'e ilişkin de ''Michael'in benim tavsiyelerime ihtiyacı yok. Onunla birlikle yarışırken, ondan çok şey öğrendim. Nasıl kazanacağını, nasıl yarışacağını bilir, o büyük bir pilot. Schumacher, en iyi seçim. Eminim yarışseverler, onu yeniden pistlerde göreceği için çok mutlu. Ben de mümkün olan en kısa sürede Ferrari ile pistlerde olmak için sabırsızlanıyorum'' ifadelerini kullanmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler