Fındık üreticileri yol kapattı

Düzce'nin Gümüşova ilçesinde, açıklanan fındık fiyatlarını protesto eden üreticiler, D-100 kara yolunu araçlarıyla trafiğe kapattı. Traktör, patpat ve hasat makineleriyle D-100 kara yolu Cumayeri kavşağına giden fındık üreticileri, burada çeşitli sloganlar atarak eylem yaptı.

Yayınlanma: 02.09.2008 - 12:08
Abone Ol google-news

Gümüşova ilçesinde fındık üreticileri hükümetin açıkladığı fındık fiyatlarını protesto etmek için sabah saatlerinden itibaren toplanmaya başladı.

Traktör, patpat ve hasat makineleriyle D-100 kara yolu Cumayeri kavşağına giden fındık üreticileri, burada çeşitli sloganlar atarak, yolu yaklaşık 15 dakika trafiğe kapattı.

Gümüşova Kaymakamı Fatih Akbulut'un, uluslararası kara yolunun trafiğe kapatılmasının suç olduğunu belirtmesine rağmen protestocu grup dağılmadı. Bunun üzerine Akbulut, fındık üreticilerine yolun sağ şeridini kullanmaları koşuluyla kara yolundan Gölyaka ilçe kavşağına kadar gitmelerine izin verdi.

Gölyaka ilçe kavşağına kadar yaklaşık 15 kilometrelik yolu kara yolunun sağ şeridini kullanarak giden protestocu grup, daha sonra eylemlerine son vererek dağıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler