"Çılgınca para harcadılar"

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından AC Milan'ın sahibi ve İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, transfer dönemini 257 milyon Avro harcayarak kapatan Real Madrid yönetimi için, ''Bu ekonomik krizde çılgınca para harcadılar. Böyle transferler, kulüpleri çok kolay iflasa götürür'' dedi.

Yayınlanma: 06.08.2009 - 13:24
Abone Ol google-news

Silvio Berlusconi, dün AC Milan'ın antrenman merkezinde düzenlediği basın toplantısında, La Liga'da ''Los Galacticos''u (Galaksi'nin Takımı) oluşturma adına, fahiş transfer ücretleriyle adından söz ettiren Real Madrid'i eleştirdi. Taraftarları, İspanyol kulübün yüksek ücretli transferlerini emsal almamaları konusunda uyaran Berlusconi, bu tip transferlerin, kulüpleri çok kolay iflasa götürebileceğini ifade etti.

Berlusconi, ANSA Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada da Madrid kulübünün bu tavrı için ''çılgın'' kelimesinin az bile kalacağına dikkati çekerek, Real Madrid'in ''çılgınlığını'', bu ekonomik kriz döneminde israf olarak değerlendirdi.

 

Real Madrid'in transfer raporu

Real Madrid Kulübü Başkanı olur olmaz, öncelikle Villarreal'e 3 milyon Avro ödeyerek teknik direktör Manuel Pellegrini'yi transfer eden Florentino Perez, son olarak Liverpool'dan 30 milyon Avro'ya Xabi Alonso'yu aldı.

Real Madrid, Cristiano Ronaldo için 94 milyon Avro, Kaka için 67 milyon Avro, Benzema için 35 milyon Avro, Alonso için 30 milyon Avro, Raul Albiol için 15 milyon Avro, Alvaro Negredo için 5 milyon Avro, Esteban Granero ve Alvaro Arbeloa için ise 4'er milyon Avro bonservis bedeli ödedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler