Şişli'de trafik kazası

Şişli'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Özel bi mühendislik firmasına ait olan vidanjör Adem Baba Bulvarında yokuş bitimindeki virajı dönmek isterken yan yatarak sürüklendi. Bir süre sürüklenerek askeri araziye giren vidanjör, askeri bölgeye ait 2 hareketli kamera ve 2 aydınlatma direğini kırarak durdu.

Yayınlanma: 02.09.2008 - 12:53
Abone Ol google-news

Şişli'de meydana gelen kazada, Hasan Şenyerli yönetimindeki viranjör Ayazağa, Adem Baba Bulvarında yokuş bitimindeki virajdan dönmek istedi. Bu sırada kontrolden çıkarak yan yatan vidanjör, sürüklenerek karşı taraftan gelmekte olan Hasan Doğan yönetimindeki otomobile çarptı. sürüklenmeye devam eden viranjör duvar ve tel örgüleri yıkarak askeri araziye girdi. Araç yaklaşık 33 metre sürüklenerek durabildi. Kazada, vidanjör sürücü Hasan Şenyerli (29) olay yerinde can verdi.
Ağır yaralanan otomobil sürücü Hasan Doğan ise, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kaza sonrası Cumhuriyet Savcısı, polis ve askeri yetkililer olay yerinde inceleme yaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler