İngiltere'de ücretsiz dil kursu fırsatı

İngiltere'de ücretsiz İngilizce öğrenme şansı İngiltere'de dil öğrenmek isteyenler "Let Your English Grow" yarışmasına katılarak ücretsiz dil kursuna gitme şansı yakalayabilecek. Yarışmaya, British Council ve English UK'in web sitelerinden yarışma için sorulan "basit bir soru"yu yanıtlayarak yarışmaya katılanabilecek. Başvuru süresi 30 Eylül'de sona erecek.

Yayınlanma: 03.09.2008 - 14:28
Abone Ol google-news

British Council'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, British Council ve English UK, İngiltere'de ücretsiz dil öğrenme ve geliştirme şansı sunan 'Let Your English Grow' yarışması başlattı.

Yarışmaya, www.britishcouncil.org.tr veya www.educationuk.org/turkey sitelerinden başvurulabilecek. Yarışma İngilizce öğrenmek ve İngilizcesini geliştirmek isteyen herkese açık olacak. Adaylar, söz konusu web sitelerinden dil bilgisi seviyelerine en uygun programı sunan okulu seçerek, yarışma için sorulan ''basit bir soruyu" yanıtlayacak.

İlki 2007 yılında yapılan yarışmaya toplam 14 bin 400 kişi başvurmuş, Türkiye'den başvuran 5 bin 100 kişiden 51'i İngiltere'ye gitme şansı yakalamıştı.

British Council Türkiye Eğitim Müdürü Yavuz Yılmazoğlu, yarışmayı kazananların İngiltere'nin Edinburgh, Oxford, Chester, Bath, Brighton, Manchester ve Londra gibi şehirlerinde bulunan dil okullarına kayıt olabileceklerini ve ülkenin sunduğu kültür zenginliğini yaşama fırsatı yakalayabileceklerini kaydetti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler