'ABD değil, Tanrı gönderdi'

ABD'de Cumhuriyetçilerin başkan yardımcısı adayı Sarah Palin, Amerikan askerlerinin Irak'a "Tanrı tarafından" gönderildiğini söyledi. Bayan Palin, öğrencilerden de Alaska'da inşa edilecek 30 milyar dolarlık doğalgaz boru hattı için de dua etmelerini istiyor ve "Doğalgaz hattını inşa etmek için şirketleri ve şahısları bir araya getirecek olan Tanrı'nın iradesidir. Onun için dua etmeliyiz" diyor.

Yayınlanma: 04.09.2008 - 06:32
Abone Ol google-news

ABD'de Cumhuriyetçilerin başkan yardımcısı adayı Sarah Palin, Alaska'da kilisede toplanan papaz okulu öğrencilerine hitaben konuşurken, "Amerikan birliklerini Irak'a Tanrı gönderdi" dedi.

Alaska valisi Palin, internette yayımlanan video görüntüsünde, rahiplerden Irak'taki Amerikan askerleri için duacı olmalarını istedi. "Kadın ve erkek askerlerimiz için dua edelim; onlar doğruluk için çalışıyor" diyen Palin, "Bu ülke için, yöneticilerimiz için, ulusal yöneticilerimiz için dua edelim. Onlar Tanrı'dan gelen bir görev için asker yolluyor. Bu Tanrı'nın planı..." ifadesini kullanıyor.

Palin'in konuşmasını içeren video görüntüsü, 2002 yılına kadar üyesi olduğu "Wasilla Assembly of God" kilisesinin internet sitesinde yayımlandı. Site, internet kullanıcılarının hücumu karşısında dün geçici olarak kapatıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler