Şehit Gürsoy toprağa verildi

Bingöl'de baraj inşaatını koruma görevine giderken teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Er Eyüp Gürsoy'un cenazesi, Bursa'da toprağa verildi. Törene şehit erin ailesi, yakınları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, Vali Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Osman Baykurt ve çok sayıda yurttaş katıldı.

Yayınlanma: 04.09.2008 - 13:01
Abone Ol google-news

Teröristlerin saldırısı sonucu Bingöl'de şehit olan Jandarma Komando Er Eyüp Gürsoy'un (21) cenazesi, Bursa'da törenle toprağa verildi.

Bursa Asker Hastanesi morgundan alınan şehit erin Türk bayrağına sarılı naaşı, önce Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesine bağlı Konak Mahallesi Yıldırım Caddesi'ndeki evine getirildi.

Baba Osman Gürsoy'un (45), bitkin olmasına karşın oğlunu evinin önünden uğurlarken dik durmaya çalıştığı gözlendi.

Cenazesi evinden alınarak askeri ambulansla Ulucami'ye getirilen şehit er için cami avlusunda tören düzenlendi. Törene şehit erin ailesi, yakınları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Vali Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Osman Baykurt, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bakan Çelik, törende acılı aile fertlerine baş sağlığı diledi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler