Yunan televizyonunun iddiası

Yunan devlet televizyon kanalı NET, bu sabah 07.30'da Midilli (Lesvos) adasının kuzey doğusunda, Yunan karasuları içinde kaçak göçmen taşıyan bir Türk Sahil Güvenlik teknesinin tespit edildiğini iddia etti. Yunan televizyon kanalı haberine kaynak göstermedi.

Yayınlanma: 04.09.2008 - 13:45
Abone Ol google-news

Yunan devlet televizyon kanalı NET, bir Türk Sahil Güvenlik teknesinin kaçak göçmen taşırken görüldüğünü öne sürdü. Bu sabah 07.30'da Midilli (Lesvos) adasının kuzey doğusunda, Yunan karasuları içinde kaçak göçmen taşıyan bir Türk Sahil Güvenlik teknesinin tespit edildiğini iddia eden televizyon kanalı, haberine kaynak göstermedi.

Yunan Sahil Güvenlik birimlerinin bölgeye ulaşmaları üzerine Türk teknesinin Yunan karasularından çıkarak uzaklaştığını ileri süren NET, Yunanistan'ın Ankara Büyükelçiliği aracılığıyla Dışişleri Bakanlığı nezdinde girişim yapmasının beklendiğini de kaydetti.
Atina'da yayımlanan Ethnos gazetesi de dünkü sayısında Türk Sahil Güvenlik Teşkilatı'nın kaçak göçmen taşınmasında rol oynadığını iddia eden bir haber yayımlamıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler