Lugano geldi Edu gidiyor

Fenerbahçe ile yeniden anlaşma yapan Diego Lugano'nun, Sion maçında oynayabilmesi için seferberlik ilan edildi.

Yayınlanma: 18.08.2009 - 14:38
Abone Ol google-news

Avrupa Ligi Play-Off ilk maçında İsviçre'nin Sion takımı ile karşılaşacak olan sarı-lacivertli takımda stoper Bilica'nın kırmızı kart cezalısı olmasından dolayı defans bölgesinde sıkıntı yaşanırken, Lugano'nun bu maçta oynayabilmesi için gereken tüm evraklar hızlı bir şekilde tamamlanıyor. Futbol Federasyonu'nun istediği sözleşme, sağlık kontrolü belgeleri ve diğer tüm prosedürler için kulüp personeli hummalı bir çalışma içersine girdi.       

Bir yandan Sportif Direktör Aykut Kocaman, bir yandan idari menajer Hasan Çetinkaya ve kulüp personelinden bazı kişiler, Lugano'yu Sion maçında oynatabilmek için yoğun mesai harcıyor. Başka bir kulüpten transfer edilmediği için uzun süre beklenmesi gereken evrağı bulunmayan Uruguaylı futbolcunun, takımla birlikte Cenevre'ye giderek Sion'a karşı sahada mücadele etmesi bekleniyor. UEFA'ya ise Lugano ile ilgili tüm evrakların yarın saat 20.00'ye kadar gönderilmesinde hiçbir engelin bulunmadığı öğrenildi.

Bu gelişme üzerine Lugano'yu bugün sağlık kontrolünden geçiren Fenerbahçe Kulübü'nde Edu ile olan pürüz de çözüldü. Brezilyalı oyuncu ile sözleşmenin feshi konusunda her türlü anlaşma sağlandı. Yabancı futbolcu kontenjanını bu sayede boşaltan sarı lacivertli kulübün, Edu'ya yaklaşık 600 bin Euro ödeme yapacağı öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler