Baykal takımlara başarılar diledi

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal UEFA Avrupa Ligi play-off maçları için sahaya çıkacak olan Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Sıvasspor'a başarılar diledi.

Yayınlanma: 20.08.2009 - 11:19
Abone Ol google-news

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal mesajında, "Bugün Ali Sami Yen'de Galatasaraylı, Avni Aker'de Trabzonspor'lu, 4 Eylül de Sıvasspor'lu, Avrupa da Fenerbahçeliyiz. Çünkü, Kazakistan'ın Tobol, İsrail'in Maccabi Netanya takımlarını eleyen Galatasaray Estonya'nın Levadia Tallinin takımıyla İstanbul Ali Sami Yen'de, Macaristan'ın Honved takımını eleyen Fenerbahçe isviçre'nin FC Sion takımıyla Stade de Geneve'de. Trabzonspor Fransa'nın Toulouse takımıyla Trabzon Avni Aker'de, Sıvasspor ise geçen yılın UEFA şampiyonu Shakhtar Donetsk ile Sıvas 4 Eylül stadyumunda karşılaşacak. Kuskusuz Aslan Cimbom'un, Sarı Kanaryaların, Yiğidolar'ın ve Karadeniz Fırtınası Trabzonspor'un yeri Şampiyonlar Ligidir" dileğinde bulundu.

Takımların başarılarına başarı katmalarının herkesin ortak dileği olduğunu belirten Baykal, mesajını "Bu nedenle futbolcusu, teknik direktörü, yöneticileri ve taraftarlarıyla UEFA Avrupa Ligini renklendiren Galatasaray'a, Fenerbahçe'ye Trabzonspor'a ve Sıvasspor'a hem bu akşamki karşılaşmalarında, hem rövanş karşılamalarında başarılar diliyorum" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler