Brad Pitt öyle bir yorumda bulundu ki...

Ünlü yönetmen Quentin Tarantino'nun kamera arkasına geçtiği İkinci Dünya Savaşı filminde rol alan Brad Pitt, sinema dünyasının bir başka tanınmış ismi Tom Cruise'un aynı konudaki filmini eleştirdi. Pitt, Tom Cruise'un rol aldığı ''Valkyrie'' isimli filmi ''gülünç'' bulduğunu söyledi.

Yayınlanma: 22.08.2009 - 11:10
Abone Ol google-news

People dergisinde yer alan habere göre, Alman ''Stern'' dergisine konuşan ünlü oyuncu Brad Pitt,  yönetmen Quentin Tarantino'nun yönettiği ve kendisinin de başrolünü üstlendiği ''Inglorious Basterds'' adlı filmi değerlendirdi.

İkinci Dünya Savaşı döneminin, sinema dünyası açısından önemli bir konu olduğuna işaret eden Pitt, ''İkinci Dünya Savaşı daha pek çok hikaye çıkarır ve filmlere konu olabilir. Ancak bence Quentin Tarantino, bu konuya noktayı koydu'' dedi.

Filmin bu türde söylenebilecek her şeyin söylendiği başarılı bir yapım olduğunu vurgulayan Pitt, filmin her türlü sembolü yıktığını belirtti. Ünlü aktör Pitt, ''Yapılacak iş bitmiştir; işte hikayenin sonu'' sözleriyle rol aldığı filmi övdü.

BRAD PİTT'İN YENİ FİLMİNDEN KARELER

 

"Kıyaslama bile kabul etmiyorum"

Tom Cruise'un rol aldığı 2008 yapımı ''Valkyrie'' filmine ilişkin yorumu da sorulan Pitt, iki film arasında kıyaslama kabul edemeyeceğini söyledi. Pitt, ''Valkyrie'' isimli yapımla ilgili, ''Bu, çok gülünç bir filmdi'' dedi.

Quentin Tarantino'nun yönettiği, Brad Pitt, Samuel L. Jackson, Diane Kruger, Melanie Laurent, Christoph Waltz, Eli Roth, Mike Myers ve B.J. Novak'ın rol aldığı ''Inglourious Basterds'' isimli filmin senaryosu da Tarantino imzasını taşıyor. Alman işgali altındaki Fransa'da başlayan öykü şöyle gelişiyor:
''Çok sevdiği ailesinin, Nazi Albay Hans Landa'nın (Christoph Waltz) tarafından katledilmesine tanıklık eden Shosanna Dreyfus (Melanie Laurent), katliamdan kıl payı kurtularak Paris'e kaçar. Orada sinema salonu sahibi ve işletmecisi olarak yeni bir kimlik edinir.
Aynı günlerde Avrupa'nın başka bir köşesinde Teğmen Aldo Raine (Brad Pitt), Yahudi askerler tarafından kurulan bir grubu, düşmana karşı misilleme yapma amacıyla organize etmektedir. Raine'ın grubu, Nazi Almanyası'nın önde gidenlerine zarar verme misyonunu üstlenmiştir. Bu amaçla, Alman sinema oyuncusu ve gizli ajan Bridget Von Hammersmark (Diane Kruger) ile iş birliği yaparlar. Shasoanna'nın kendi intikamını alma planlarını yaptığı bir sinema salonunun çatısı altında hepsinin kaderleri kesişecektir.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler