Orgeneral Kıvrıkoğlu Denizli'de

Ege Ordu Komutanlığına atanan ve bölgedeki birliklerde denetimlerde bulunan Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu incelemelerde bulunmak üzere Denizli'ye gitti. Kıvrıkoğlu Denizli Valisi Yavuz Erkmen'i de makamında ziyaret etti. Kıvrıkoğlu'nun kentteki görüşmeleri basına kapalı şekilde gerçekleşti.

Yayınlanma: 05.09.2008 - 12:10
Abone Ol google-news

Ege Ordu Komutanlığına atanması dolayısıyla bölgedeki birliklerde denetim yapan  Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu  Denizli'de de incelemerde bulundu.11. Motorize Tugay Komutanlığında  da denetim yapan Kıvrıkoğlu Denizli Valisi  Yavuz Erkmen'e de nezaket ziyaretinde bulundu.

Vali Erkmen, Vali Yardımcısı Mehmet Çapraz ve İl Emniyet Müdürü Muzaffer Özkan tarafından karşılanan Orgeneral Kıvrıkoğlu, makamda bir süre basına kapalı görüştü.
Vali Erkmen, Orgeneral Kıvrıkoğlu'na ziyareti anısına, Denizli'de üretilen işlemeli helezon tabak ve Denizli el dokuması tekstil ürünü hediye etti. Orgeneral Kıvrıkoğlu da Vali Erkmen'e Ege Ordusu Komutanlığı ambleminin bulunduğu tabak verdi.

Orgeneral Kıvrıkoğlu, basın mensuplarının soru sormasına izin verilmeyen ziyarette yaptığı açıklamada, Denizli'ye ilk kez geldiğini, çok güzel bir şehir olduğunu belirterek, Denizli'den son derece memnun duygularla ayrılacağını ifade etti.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler