Babalarından millilere destek

Türkiye Futbol Milli Takımları Ana Sponsoru olan TTNET, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nı 2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri grup maçlarında desteklemek için milli futbolcuların babalarının rol aldığı bir reklam filmi hazırladı. Film bu akşam itibariyle yayına giriyor.

Yayınlanma: 05.09.2008 - 13:31
Abone Ol google-news

Türkiye Futbol Milli Takımları Ana Sponsoru olan TTNET, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nı 2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri grup maçlarında desteklemek için milli futbolcuların babalarının rol aldığı bir reklam filmi hazırladı.

Euro 2008 döneminde anneleriyle moral bulan futbolcular, bu kez de babalarıyla moral bulacak. Yapımcılığını Böcek Yapım’ın üstlendiği reklam filmi, Ermenistan-Türkiye karşılaşması öncesinde, bu akşam yayına girecek.

Ali Taran Creative Workshop tarafından hazırlanan reklam filminde, futbolcuların babaları, bir çay bahçesinde neşe ve coşku içinde langırt oynuyor. Arda Turan, Servet Çetin, İbrahim Kaş, Uğur Boral, Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Kazım Kazım ve Semih Şentürk’ün babalarının oynadığı film için Semih Şentürk’in babası İzmir’den, İbrahim’in babası Karabük’ten, Kazım Kazım’ın babası ise İngiltere’den geldi.  Ömer Faruk Sorak’ın yönettiği reklamın müziklerinin ise Jingle House’a ait olduğu belirtildi. 70 kişilik bir ekiple çalışılan çekimler 1 gün sürdü. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler