Anafor operasyonu

İzmir'de, ''cürüm işlemek amacıyla suç örgütü kurdukları'' iddia edilen A. T. B'ın liderliğindeki gruba yönelik ''Anafor'' operasyonuyla bağlantılı ''Kumarhane'' adlı operasyonunda yakalanarak adliyeye sevk edilen 16 kişiden, 10'u tutuklandı.

Yayınlanma: 06.09.2008 - 07:57
Abone Ol google-news

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Organize Suçlar Büro Amirliğinde işlemleri tamamlanan ve ardından Cumhuriyet Savcılığında ifadeleri alınan zanlılardan biri serbest bırakılırken, 15 kişi tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi. Aralarında 5 polis memurunun da bulunduğu 10 kişi mahkemece tutuklandı, 5 kişi de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İzmir'de ''cürüm işlemek amacıyla suç örgütü kurdukları'' iddia edilen A. T. B'ın liderliğindeki gruba yönelik iki ay önce gerçekleştirilen ''Anafor'' adlı operasyonla bağlantılı olarak gerçekleştirilen ''Kumarhane'' operasyonunda, aralarında 6 polis memurunun da bulunduğu 16 kişi yakalanmıştı. Gözaltına alınanlardan 10'unun yüklü miktarda parayla kumar organizasyonu düzenledikleri, 6 polis memurunun da polis baskını ve operasyonları önceden şebeke elemanlarına haber verdikleri iddia edilmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler