Pilot Engin Şener toprağa verildi

Türk Hava Yollarının (THY) İstanbul-Bangkok seferini gerçekleştirdikten sonra kalp krizi geçirerek ölen emekli Pilot Binbaşı Engin Şener İstanbul'da toprağa verildi. Şener'in cenazesine ailesinin yanı sıra THY Genel Müdürü Temel Kotil ve bir çok meslektaşı da katıldı.

Yayınlanma: 06.09.2008 - 07:59
Abone Ol google-news

Türk Hava Yollarının İstanbul-Bangkok seferini gerçekleştirdikten sonra  kaldığı otelde kalp krizi geçirerek ölen Türk Hava Yolları pilotu Binbaşı Engin Şener için Ataköy 5. Kısım Camisi'nde ikindi vakti cenaze töreni düzenlendi.

Şener'in Türk Bayrağına sarılı tabutu, kılınan cenaze namazının ardından, bir manga havacı asker tarafından omuzlara alınarak cenaze arabasına konuldu. Bu sırada, Şener'in törene pilot üniformalarıyla katılan mesai arkadaşları da selam durdu.

Törene katılan Hava Harp Okulu Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Sinan Şanlı da Şener'in eşi ve çocuklarına baş sağlığı dileklerini iletti.

Törene, Şener'in yakınlarının yanı sıra THY Genel Müdürü Temel Kotil, Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, Türkiye Havayolu Pilotları Derneği Başkanı Ali Ziya Yılmaz, Türkiye Sivil Havacılık Sendikası Genel Başkanı Atilay Ayçin, THY çalışanları ve pilotlar katıldı.

Engin Şener'in cenazesi, Yayla Mezarlığı'nda toprağa verildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler