Roma'da Zafer Bayramı

Türkiye'nin ulusal bayramlarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, İtalya'nın başkenti Roma'da da kutlandı. Kutlama amacıyla dün gece Roma'nın gözde otellerinden Parco dei Principi'nin balo salonunda bir resepsiyon düzenlendi.

Yayınlanma: 06.09.2008 - 09:42
Abone Ol google-news

İtalya'nın başkenti Roma'da, 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle düzenlenen resepsiyona; İtalya'daki sivil ve askeri protokole mensup çok sayıda üst düzey davetli katıldı.

Roma Silahlı Kuvvetler Ataşesi Dz. Kur. Albay Sinan Azmi Tosun ve eşi Özlem Tosun'un ev sahipliğindeki organizasyonda, Türkiye'nin Roma Büyükelçisi Uğur Ziyal ile Vatikan Büyükelçisi Doğan Akdur'un yanı sıra, İtalya'da bulunan yabancı askeri ataşeler de hazır bulundu.

Türk bayraklarıyla süslenen balo salonda oldukça samimi bir havanın hakim olduğu resepsiyon, yerli ve yabancı konuklar tarafından, davetlilerin gerek sayısı gerek seviyeleri itibariyle son yılların en görkemli etkinliklerinden biri olarak değerlendirildi.

Davetliler, kusursuz bir organizasyonla anlamına yakışır bir coşkuyla kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü sayesinde, Roma'da güzel bir Türk gecesi yaşama olanağı da bulmuş oldular.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler