Erdoğan, kafayı gençlere taktı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, gençlerin yaşam tarzlarına ilişkin yaptığı yorumlara bir yenisini daha ekledi. Gençleri önemli bir sorun olarak nitelendiren Erdoğan, katıldığı törende, 'sulu-kuru' her türlü alışkanlık gençlerde diyerek gençlere yönelik tutumunu bir kez daha gösterdi.

Yayınlanma: 29.08.2009 - 08:44
Abone Ol google-news

İMKB ile Milli Eğitim Bakanlığı arasındaki protokolün imza törenine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 'Kürt Açılımı'nın yanı sıra gençlikle ilgili açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde gençlere yönelik yaptığı eleştiriyle tepki çeken Erdoğan, yaptığı konuşmada gençliğin kötü alışkanlıklarını anlatırkan ’sulu-kuru’ tabirini kullanması dikkat çekti. Başbakan, “Gençlik bizim çok önemli bir sorunumuz. Bakınız sulu kuru her türlü bakıyorsunuz kötü alışkanlıklar gençliğimizde var. Tabii gençliğimizin çok çok arzu edilmeyen yerlere doğru kaydığını görüyoruz. Suç oranlarında bazı konulardaki artışlar varsa, burada ebeveynler olarak devletimizdeki eğitim anlayışının ve devlet olarak şüphesiz ki bizim sorumluluklarımız var. Kara haberler istemiyorsak devlet millet el ele vereceğiz” dedi.

Erdoğan'ın kullandığı 'sulu-kuru' tabiri; argoda, esrar gibi uyuşturucu maddeler ve alkol anlamında kullanılıyor. (Vatan / Yusuf Demir)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler