Günün en çok okunan haberleri

İşte Cumhuriyet Haber Portalı'nda yayınlanan günün en çok okunan haber başlıkları; "Protokole tepki yağıyor", "Sıvas katliamı sanığının izi bulundu", "Tarihi protokol neleri içeriyor?", "Birçok sınır açılacak", 'Başbakan istifa etmeli'.

Yayınlanma: 01.09.2009 - 17:42
Abone Ol google-news

 

Protokole tepki yağıyor

Türkiye-Ermenistan arasında imzalanan protokole tepki büyüyor. Konuyla ilgili yapılan eleştirilerde, "Hükümet Türkiye'nin dış itibarını sarsmıştır" ve "Türkiye, anlamsız ve ahmakça tavizler vermiştir" gibi ifadeler ön plana çıkıyor.

Haberin devamı için tıklayınız


Sıvas katliamı sanığının izi bulundu

Sıvas'ta, Madımak Oteli'nin yakılması sonucu 37 kişinin ölümüyle sonuçlanan olaylara ilişkin açılan ana davadan, dosyaları ayrılan 7 firari sanığın yargılanmasına devam edildi. Firari sanıklardan Cafer Erçakmak'ın nerede olduğu anlaşıldı.

Haberin devamı için tıklayınız

 

Tarihi protokol neleri içeriyor?

Türkiye ile Ermenistan arasında ilişkilerin geliştirilmesiyle ilgili protokol imzalandı. Türkiye-Ermenistan sınırının, protokolün yürürlüğe girmesinden sonraki iki aylık süreçte açılması bekleniyor.

Haberin devamı için tıklayınız

 

"Birçok sınır açılacak"

Türkiye ve Ermenistan arasındaki mutabakat ile ilgili konuşan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, ''Bu bir süreçtir ve bittiğinde sadece Türk-Ermeni sınırı değil, birçok sınır açılacak'' dedi. Davutoğlu, ''açılacak birçok sınır'' ifadesiyle ilgili olarak da, Azerbaycan-Ermenistan sınırını örnek gösterdi.

Haberin devamı için tıklayınız

 

'Başbakan istifa etmeli'

MHP Genel Başkan adayı Ahmet Reyiz Yılmaz, "Sözde Kürt Açılımı gibi saçma sapan işlerin peşinde koşan Başbakan Şemdinli'de 4 şehit verirken görevde duramaz" dedi.

Haberin devamı için tıklayınız


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler