Adana'da Livorno heyecanı

Adana Demirspor Başkanı Bekir Çınar İtalya Serie A takımlarından Livorno ile yapacakları maçla ilgili olarak "bu maçın siyasi yönden bir yerlere çekilmesini istemiyoruz" dedi.

Yayınlanma: 03.09.2009 - 15:32
Abone Ol google-news

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Adana Demirspor'un Kulüp Başkanı Bekir Çınar, Livorno ile yapacakları özel maçla ilgili tüm hazırlıkları tamamladıklarını ve İtalyan ekibini en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyledi. Yapacakları özel maçın bazı gazeteler tarafından siyasi yönden ele alınmasını eleştiren Çınar, şöyle konuştu:

''Taraftarlarımız Livorno'lu taraftarlarla internet ortamında samimi bir diyalog kurmuşlar. Biz de yönetim olarak taraftarımızın isteği üzerine Livorno ile özel maç yapmayı kararlaştırdık. Bizim gibi işçi takımı ve endüstriyel futbola karşı olması nedeniyle Livorno'yu kentimize davet ettik. Bu nedenle maçın siyasi yönden bir yerlere çekilmesini ve altında başka bir şeylerin aranmasını istemiyoruz.''

Çınar, yarın 5 Ocak Stadı'nda iki işçi takımının Adanalılar'a futbol ziyafeti çekeceğini ifade ederek, ''Taraftarlarımızdan yarınki maçta stadı doldurmalarını istiyoruz'' dedi.
Bu arada, daha önce özel uçakla bugün saat 16.00'da Adana'da olması duyurulan Livorno'nun saat 19.30 sıralarında kente geleceği belirtildi. Adana Demirspor kulübünün Livorno takımı onuruna akşam yemek vereceği bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler