Baro'dan kültür-sanat yarışması

Ankara Barosu'nca düzenlenen ''Avukatlık Mesleği ve Adliyeler'' yarışmasında dereceye giren kişilere ödülleri bugün teslim edildi. Seramik dalında birinciliğe değer eser bulunamadı.

Yayınlanma: 07.09.2009 - 16:09
Abone Ol google-news

Ankara Barosu'nun, birincisini geçen yıl düzenlediği resim, heykel, seramik yarışmasında dereceye giren eser sahiplerine ödülleri törenle verildi.

Ankara Barosu Eğitim Merkezi'nde düzenlenen törene Ankara Barosu Başkanı Vedat Ahsen Coşar ve bazı baro yöneticileri ile yarışmacılar ve yakınları katıldı.

Bu yılki konusu ''Avukatlık Mesleği ve Adliyeler'' olan yarışmaya katılan eserlerin yer aldığı serginin açılmasının ardından, Baro Başkanı Coşar, yarışmacılardan eserleriyle ilgili bilgi aldı.

Yarışmada, birinci olan eser sahipleri 5 bin, ikinciler 3 bin, üçüncüler bin 500, mansiyona değer görülen eser sahipleri ise 500 TL ile ödüllendirildi.

Yarışmanın resim dalında Banu Atik'in eseri birinciliğe, Melek Abut'un eseri ikinciliğe, Duygu Sarı'nın eseri üçüncülüğe; Derya Ülker, Akın Türkoğlu ve Yasemin Kozak'ın eserleri ise mansiyona layık görüldü.

Heykel dalında Derya Özparlak'ın eseri birinci, Başak Altın'ın eseri ikinci, Necmettin Yağcı'nın eseri üçüncü olurken, Deniz Onur Erman, Mehmet Emre ve Hayati Günaydın'ın eserleri mansiyonla ödüllendirildi.

Seramik dalında birinciliğe değer eser bulunmazken, Selim Çınar'ın eseri ikincilik, Serpil Aslan'ın eseri de üçüncülük aldı. Cuma Hikmet, Nurcan Çarıkçı ve Yağmur İfan'ın eserleri mansiyona layık görüldü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler