Ergenekon savcılarına bilgi verildi

Kahramanmaraş Merkez ilçeye bağlı Döngel köyünde, dün bahçesini sulamaya giden Ramazan Bozdoğan'ın ihbarı üzerine, yol kenarında bulunan gömülü halde 7 lav silahı ile 15 el bombası ve 1 sis bombası hakkında Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı, Ergenekon soruşturmasını yürüten Cumhuriyet savcılarına bilgi verdi.

Yayınlanma: 07.09.2009 - 16:22
Abone Ol google-news

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı, Döngel köyünde bulunan lav silahları ve bombalara ilişkin Ergenekon soruşturmasını yürüten Cumhuriyet savcılarına bilgi verdi.

Ergenekon soruşturmasını yürüten Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nden ayrıldığı sırada, basın mensuplarının Kahramanmaraş'ta bulunan lav silahları ve bombalara ilişkin soruları üzerine, konunun kendisine bildirilmediğini söyledi.

''Konunun, başka bir arkadaşına telefonla bildirildiğini'' söyleyen Öz, basın mensuplarının konunun içeriğiyle ilgili bilgisinin olup olmadığı sorusuna da ''Türkiye'nin ekolojik dengesi bozuldu. Topraklarımızdan domates yerine lav silahı çıkıyor'' karşılığını verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler