Hakkâri'de 6 şehit daha

Şemdinli kırsalında PKK'li teröristlerin ilk ateşi sonucu köy korucuları Raşit Töre, Rahmi Töre ile Mehmet Güldal şehit oldu. Başlatılan geniş çaplı operasyonda çıkan çatışmada ise 1 üsteğmen ile 2 er şehit oldu, 2 asker yaralandı. Eylül ayının ilk haftasında Giresun'da 1, Bingöl'de 2, Şırnak'ta 2 ve Hakkâri'de 1 asker daha şehit olmuştu.

Yayınlanma: 08.09.2008 - 06:00
Abone Ol google-news

Hakkârinin Şemdinli ilçesi kırsalında bir grup PKKli teröristle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmalarda bir üsteğmen ile 2 er ve 3 köy korucusu şehit oldu. Çatışmada 2 asker yaralandı.

Şemdinliye bağlı Beyyurdu ile Çubuklu köyleri arasındaki dağlık alanda dün saat 16.30 sıralarında, köy korucuları ile bir grup PKKli terörist arasında sıcak temas sağlandı. PKKli töröristlerin açtığı ilk ateş sırasında köy korucuları M. Raşit Töre, Rahmi Töre ile Mehmet Güldal şehit oldu. Güvenlik güçleri çatışmanın ardından kaçan PKKli teröristleri etkisiz hale getirmek için bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

Çıkan çatışmada 1 üsteğmen ile 2 er şehit olurken 2 asker yaralandı. Yaralılar helikopterlerle Hakkâri Asker Hastanesine kaldırıldı. Bölgedeki operasyonların devam ettiği bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler