Özaçıkgöz : Zamanlama İlginç

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz; Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Doğan Medya grubu patronu Aydın Doğan'ın kavgasına ilişkin '''Medya şirketlerinin işlemiş oldukları suç varsa elbette ki haklarında takibat açılması gerekmektedir. Ancak şu andaki polemiklerde zamanlama çok ilginçtir '' dedi.

Yayınlanma: 08.09.2008 - 06:48
Abone Ol google-news

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ''sokaktaki sade vatandaştan yargıya kadar herkesle kavgaya girdiğini, şimdi de medyaya meydan savaşı'' açtığını savundu.

Başbakan Erdoğan'ın medyayı kendisine bağlamak istediğini savunan Özaçıkgöz, açıklamasında özetle şu ifadelere yer verdi:
''Medya şirketlerinin işlemiş oldukları suç varsa elbette ki haklarında takibat açılması gerekmektedir. Ancak şu andaki polemiklerde zamanlama çok ilginçtir. Neden Sabah-ATV satışı yapılmadan, Star Grubu'na el konmadan bu grubun üzerine gidilmedi de şimdi gidiliyor. Çünkü mevcut hükümet zaten çok ciddi gücü olan medya şirketlerini ele geçirdi. Artık Doğan Grubu'na ihtiyacı kalmadı. Ayrıca polemiklerin başlatılma konusu da ilginçtir. Yetkili Alman Federal Mahkemeleri'nin başlattığı bir davada Başbakan'ın ismi geçince, Başbakan olayın üzerine gideceğine, adının kötü niyetli kullanımı söz konusu ise üzerine gidip, söz verdiği gibi yolsuzluğu engelleyeceğine, sırf adı geçti diye ve bunu duyurdu diye bir medya gurubuna adeta savaş açmıştır.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler