Borusan Filarmoni 10 yaşında

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO), 10. yılında hazırlanan özel albümle ilk defa dünya müzik piyasalarına açılıyor. BİFO, 2009 - 2010 sezonuna da zengin bir programla merhaba demeye hazırlanıyor.

Yayınlanma: 16.09.2009 - 09:24
Abone Ol google-news

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO), yeni konser sezonuna birçok yenilikle başlıyor. 10. yılında Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası'nın Sanat Yönetmeni ve Sürekli Şefi Sascha Goetzel yönetiminde yapılan özel albüm, 2010 yılında uluslararası müzik piyasasında yerini alacak. Klasik müzik piyasasının lider şirketlerinden Onyx tarafından hazırlanan albüm, Ocak ayından itibaren Türkiye'de dünyada satışa sunulacak.

 

BİFO Klasik Kart avantajları

Bu sezonun ilklerinden biri de orkestranın abonelik sistemine getirilen yeni açılım. Avrupa'daki orkestralarda olduğu gibi BİFO da yeni kart sistemi BİFO Klasik Kart ile abonelerine özel ayrıcalıklar sunacak. Sezonun tüm biletlerini alan herkesin sahip olabileceği BİFO Klasik Kart, indirimlerinin yanı sıra konser provalarını izleyebilme, biletlerin elden teslim edilmesi gibi ayrıcalıklar sunacak.
 

9. Senfoni ve La Traviata

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası, bu yıl da müzikseverlerin heyecanla izleyeceği dolu bir programla, dünyanın önde gelen solistlerini ağırlayacak. 2009-2010 sezonunda, Ludwig van Beethoven'ın 9. Senfonisi ile Verdi'nin La Traviata Operası'nın konser versiyonunun seslendirileceği konserler düzenlenecek. 150. doğum yılı nedeniyle Mahler'in 6. Senfonisi'nin seslendirileceği Şubat konseri de kaçırılmayacaklar arasında yer alıyor. BİFO 2009-2010 konserlerinde solist olarak Isabelle Faust, Anne Gastinel, Denis Matsuev gibi dönemin önde gelen sanatçılarını konuk edecek.

Yeni logo, güçlü kimlik

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası'nın yenilenen logosu, uluslararası orkestra kimliğini daha güçlü bir şekilde yansıtacak. Logoyla birlikte yeni konser sezonundaki yeniliklerin tanıtıldığı toplantı, Borusan Kültür Sanat Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Hamedi, Borusan Kültür Sanat Genel Müdürü Ahmet Erenli, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası Sanat Yönetmeni ve Sürekli Şefi Sascha Goetzel'in katılımıyla Art Center/İstanbul'da yapıldı.     


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler