Yurttan kısa kısa

Mersin'in Bozyazı ilçesinde bir kişi, boğazı kesilerek öldürülmüş bulundu. Diyarbakır'ın Lice ilçesinde koğuşta silahını temizlerken yanlışlıkla kendisini vurarak hayatını kaybetti. İşte yurtta yaşanan diğer gelişmeler...

Yayınlanma: 16.09.2009 - 16:21
Abone Ol google-news


Boğazı kesilerek öldürüldü

Mersin'de yat limanı yakınlarında erkek cesedi gören yurttaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerinde yapılan incelemede, boğazı kesilip karnından şişlenerek öldürülen gencin Mehmet Deli (30) olduğu belirlendi. Evli ve bir çocuk babası Deli'nin, Bozyazı'da fırın işçisi olarak çalıştığı ve zaman zaman seralarda iş yaptığı bildirildi. Mehmet Deli'nin cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


Koğuşta silahını temizlerken öldü

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde koğuşta silahını temizlerken yanlışlıkla kendisini vurarak hayatını kaybettiği belirtilen Tank Uzman Çavuş Yalçın Gülümser, memleketi Manisa'da toprağa verildi. 10 yıllık Uzman Çavuş Gülümser'in cenazesi, bugün Türk bayrağına sarılı olarak Manisa 75. Yıl Mahallesi'ndeki evine askerler eşliğinde getirilerek, ailesine teslim edildi.


Van'da sel

Van'ın Çatak ilçesi ile ulaşımını sağlayan kara yolu, sel nedeniyle 2 saat ulaşıma kapandı. Çatak ilçesinde yaklaşık bir saat süren yağış, Çatak-Van kara yolunun 43. kilometresinde sele dönüştü. Yüksek kesimlerden gelen selin sürüklediği kaya parçaları, kum ve çamur nedeniyle yol 2 saat ulaşıma kapandı. Karayolları Bölge Müdürlüğü'nden gönderilen ekiplerin çalışmaları sonucu, yol temizlenerek yeniden ulaşıma açıldı. Bölge Trafik Şubesi ekiplerince bekletilen araçlar, daha sonra yollarına devam etti.


Playstation oynarken öldü

İzmir'de internet kafede arkadaşlarıyla play station oynarken rahatsızlanan üniversite öğrencisi, hayatını kaybetti. Dokuz Eylül Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu 3'ncü sınıf öğrencisi Enes Oflaz (22), staj amacıyla ay başında öğrenim gördüğü İzmir'e gitti. Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde staj gören Oflaz, arkadaşlarıyla play station oynamak için internet kafeye gitti. Kafede aniden rahatsızlanan ve ağzından kan gelen Oflaz, arkadaşları tarafından staj yaptığı tıp fakültesine kaldırıldı. Akciğerinde kanama olduğu belirlenen Oflaz, yaklaşık bir hafta süren tedaviye rağmen kurtarılamadı. Üniversiteli gencin cenazesinin gece uçakla Adana'ya getirileceği, yarın öğle sonrasında kılınacak namazın ardından toprağa verileceği bildirildi.


Terörle mücadelede gözaltı

Adana'da, bir markete molotofkokteyli atılmasıyla ilgili düzenlenen operasyonda, terör örgütü üyesi oldukları belirlenen 7 kişi gözaltına alındı.


'Kör kurşun'la öldü

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde iki taraf arasındaki kavgada açılan ateşten olay yerinden geçmekte olan 13 yaşındaki çocuk öldü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler