Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet gazetesi 'Dava rekoru kırdık' başlığıyla AİHM'in yayımladığı raporu manşetinden okuyucularına duyururken, Milliyet gazetesi ise ilk sayfasına 'O kurşun yine vurdu' yazdı ve havaya ateş açan bir kişinin, 12 yaşındaki bir çocuğun ölümüne neden olmasını okuyucularına duyurdu.

Yayınlanma: 21.09.2009 - 05:49
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Dava rekoru kırdık


Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nin (AİHM) 50. kuruluş yılında yayımladığı rapor, Türk yargısındaki çarpıklıkları gözler önüne serdi. Rapora göre, AİHM’de bekleyen dosyaların yüzde 11.4’ünü, Türkiye’den yapılan başvurular oluştururken Türkiye hakkında verilen 1939 kararın 1676’sında hak ihlali tespit edildi. Türkiye’de insan haklarının ihlali ile ilgili yargı kararlarının da AİHM kararlarıyla çeliştiği belirtildi.


HÜRRİYET

Cem'i ararken 14 kilo verdi


Münevver Karabulut cinayetinin katil zanlısı Cem Garipoğlu'nu 197 gün boyunca arayan Cinayet Masası dedektifleri bu sürede 470 ihbar aldı, 8 şehre 17 kez gidip, 80 işyeri ve evi bastı.
 

MİLLİYET

'O kurşun' yine vurdu


Bayramı havaya ateş açarak kutlayanların sıktığı kurşunlar bir evi daha yaktı. Samsun'da bakkala giden 12 yaşındaki Serkan, serseri kurşunla vuruldu, şimdi ölümle pençeleşiyor.
 

RADİKAL

'Açılım' için kadınlardan öğrenilecek çok şey var

Dr. Dilek Yeşilbaş Hakkari'yi anlatıyor: Enerji çok, rol model yok, iş yok; bir çukurdasınız,ufuk yok. Asıl sorun 'Burası' ve 'Orası'nın iletişimsizliği.


AKŞAM

Oldu olacak silah da verin

Hastane önünde bir ilaç mümessilini 'Sert baktı' diye vurup öldüren ve meslekten atılan polis memuru, 'Tehlikesi azaldı' diye dört yılda bırakıldı. Balıkesir Emniyeti de onu işe aldı...
 

POSTA

Çocuktan al dersi


Fakir ailelerine katkıda bulunmak için ayakkabı boyayan üç çocuğun yerde buldukları ve içinde 1500 TL olan cüzdanı karakola teslim etmesi Türkiye'de günün konusu oldu.


VATAN

'Oğlumun katilini de bulun'


Yeşilköy'de 5 yıl önce öldürülen Burak'ın annesi katilin yakalanmamasından isyan etti: Cem 197 günde yakalandı. Benim oğlumun katili için çember niye daraltılmıyor?
 

HABERTÜRK

Yengeç yürüyüşü


29 Ekim yürüyüşünde 'protokole sırtını döndü' diye albayı kızdıran ve kınama cezası alan öğretmen iptal davası açtı: O, ancak yengeç yürüyüşünde olur.


BİRGÜN

CIA cirit atıyor


CIA, casus, analiz uzmanı ve paramiliter birliklerden oluşan 700 kadar ajanını Afganistan'a gönderdi. Sırada gönderilmeyi bekleyen 68 bin asker var.


SABAH

Kilit adam Ahmet


Karabulut ailesinin avukatı: Cem'e yardım eden Ahmet açıklandığında herkes "Aaa o Ahmet'miş" diyecek.


TERCÜMAN

Savcıdan avukata sorgu beklentisi

Polis, katil zanlısı Cem Garipoğlu'nu saklayanları belirlemek için, avukat Aytekin Kaya'ya odaklandı.


YENİ ŞAFAK

Sınırsız kardeşlik

İslam dünyası Ramazan Bayramı'nı idrak ederken en sıcak mesaj Şam'dan geldi.
 

ZAMAN

Meslek yüksekokullarında patronlar da yönetici olacak


Ülkemizde milyonlarca genç boş gezerken sanayici, çalıştıracak kalifiye eleman arıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler