Gazetelerde bugün

Cumhuriyet Gazetesi, bugün manşetine Deniz Feneri yolsuzluğunu taşıdı. Deniz Feneri iddianamesinde, Yimpaş Holding'in halktan topladığı paraları AKP'ye aktardığı öne sürülüyor. Hürriyet CHP Lideri Baykal'ın dün düzenlediği basın toplantısını manşetten verirken, Milliyet Gazetesi Savcı Öz'e inceleme başlatıldığını sür manşetten duyurdu. Posta Gazetesi yayımladığı fotoğrafla Erdoğan ve Mehmet Gürhan'ın önceden tanıştığını iddia etti.

Yayınlanma: 09.09.2008 - 06:57
Abone Ol google-news

CUMHURİYET

Paralar AKP'ye

Almanya’daki Deniz Feneri iddianamesinde YİMPAŞ Holding’in halktan topladığı paraları AKP’ye aktardığı öne sürüldü.  Alman savcı, “YİMPAŞ Holding AŞ, dünyanın her tarafında şube, şirketler kurmuş ve binlerce yatırımcıdan paralar toplayarak zimmetine geçirmiş, Türkiye’de AKP gibi parti ve İslami örgütlerin finansmanında kullanmıştı” diyor.

 

HÜRRİYET

Asıl sorun bunun haber olması

Baykal, Deniz Feneri yolsuzluğunu haber yapan medyayı suçlayan Erdoğan'a, "Türkiye geri zekalı mı ki bu olaylar yaşanacak, kimse sesini çıkarmayacak, Başbakan yıldıracak, korkutacak" dedi.

 

MİLLİYET

Savcı Öz'e inceleme

Adalet Bakanı Şahin, Ergenekon savcısı Zekariya Öz için inceleme başlatıldığını açıkladı. hakkınad dokuz suç duyurusu bulunan Öz'le ilgili olarak iki müfettişin incelemelerini tamamlayıp rapor hazırladıklarını kaydeden Şahin, "Rapor bana gelmedi. İnceleme cezasız kalabilir veya ötesine geçebilir" dedi.

 

RADİKAL

Üç yıldır aynı şantaj

Ne zaman AKP'li bir siyasetçi ve belediye suçlansa veya Albayraklar ve Kanal 7 gibi AKP'ye yakın isimlere dair iddialar çıksa Erdoğan şantaj yoluna başvuruyor.

 

TERCÜMAN

Sanayi alarm veriyor

Temmuz ayında TV, haberleşme teçhizatı ve cihazaları imalatı yüzde 24.2, tekstil ürünleri imalatı ise yüzde 20.2 oranında geriledi.

 

AKŞAM

Siyasette ilk öfke cezası

Başbakan Erdoğan'a hakaretten yargılanan Genç Parti lideri Cem Uzan'a ilginç ceza... Uzan, rehber gözetiminde 3 ay 'öfke kontrol programı'na tabi tutulacak. En az 5 kişisel gelişim kitabı okuyacak.

 

POSTA

Hani tanımıyordu!

Başbakan Erdoğan ise 6 Eylül 2008'de şöyle demişti: " Erdoğan ne böyle bir para almıştır, ne de böyle bir paranın sahibi ile tanışmıştır." Ancak Erdoğan'ın 2003'te Frankfurt'ta Mehmet Gürhan ile bir araya gelip hatıra fotoğrafı çektirdiği ortaya çıktı.

 

VATAN

Bu ölümün hesabın ıverecek mi?

19 yaşındaki Dila Kurt'un hayatını kayatını kaybettiği Türkiye'nin en ünlü zayıflama merkezlerinden Dr. Muzaffer Kuşhan'ın kliniği kaçak çıktı.

 

STAR

Baykal yine cüppe giydi

Kendisini Ergenekon'un avukatı ilan eden CHP Lideri Baykal, Doğan'ı savunmak için basın toplantısı düzenledi. 

 

SABAH

Doğan'ı tekzip eden başvuru

Hilton Oteli için bir talebi olmadığını iddia eden Aydın Doğan'ın Şişli Belediyesi'nden 2.7 oranında emsal istediği ortaya çıktı.

 

YENİ ŞAFAK

Doğan'ı sattılar

Başbakan Erdoğan'ın Aydın Doğan'a sert cevabından sonra borsadaki Doğan Grubu hisseleri hızla geriledi. Yerli ve yabancı yatırımcı Doğan hisselerinden kaçıyor.

 

ZAMAN

2009 yargıda reform yılı olsun

Yargıtay'ın iş yükü sorun yumağına dönüştü. Çok sayıda dava dosyası zamanaşımından düşüyor. Toplumun adalete olan saygı ve güveni zedeleniyor. Askeri mahkemeler ile HSYK'nın işleyişinde, yargı bağımsızlığına aykırılıklar var.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler