İlişkiler hız kazanıyor

Türkiye Ermenistan ilişkileri yeni bir dönemece giriyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan futbol maçının ardından karşılıklı olarak verilmeye başlanan iyi niyet mesajlarına bir yenisi daha eklendi. Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Latif Tosunoğlu'ndan da Ermenistan'la olan ilişkilerin geliştirilmesine yönelik açıklamalar geldi.

Yayınlanma: 09.09.2008 - 08:07
Abone Ol google-news

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Başkanı Latif Tosunoğlu, ''Ermenistan'la ilişkiler daha da ileriye götürülmeli'' dedi.

Tosunoğlu, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Dünya Kupası eleme grubu maçını izlemek üzere Ermenistan'ın başkenti Erivan'a gitmesinin önemli bir politik adım olduğunu belirterek, bu politik adımın devamının gelmesi gerektiğini söyledi.

Türkiye-Ermenistan ilişkilerinin gelişmesinin iki ülkenin de kazancının olacağını vurgulayan Tosunoğlu, şunları kaydetti; ''Ermenistan ile aramızdaki iyi ve dostane ilişkiler için ilk adım atılmış oldu. Bundan sonra her iki taraftan da bu adımların devamı gelmelidir. İlişkilerin gelişmesinden hem Türkiye hem de Ermenistan kazanacak. Ermenistan'a sınır olan Ardahan gibi iller de ilişkilerin gelişmesinden kazançlı çıkacaktır.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler