3 çocuk hâlâ bulunamadı

Kayseri'de Şeker Bayramı'nın ikinci günü şeker toplamak için ayrıldıkları evlerine dönmeyen 2'si kardeş 3 çocuğu arama çalışmalarından bir sonuç alınamadı.

Yayınlanma: 24.09.2009 - 13:56
Abone Ol google-news

Kayseri'nin Talas ilçesinde 8 yaşındaki Ahmet Tuna Tekin, 6 yaşındaki kız kardeşi Dilruba Tekin'le birlikte evlerinin önündeki parkta komşularının 11 yaşındaki kızları Türkan Ay'la bir süre oynadıktan sonra ailelerine haber vererek şeker toplamaya gitti.

Akşam olmasına rağmen evlerine dönmeyen 3 çocuğun bulunması için polis, jandarma ve sivil savunma ekiplerinin 3 günden beri sürdürdüğü arama çalışmalarından henüz bir sonuç alınamadı.

Polis ekipleri ve sivil savunma ekipleri bu sabahtan beri arama çalışmalarına Talas ilçesinin Doğu bölgesindeki Derevenk Vadisi ve çevredeki bağ evlerinde yoğunlaştı. Eski virane evler, boş bağ evleri, taş ocakları, mağaralar ve kaya kovuklarında yapılan arama çalışmalarından bir sonuç alınamadı.

Kaybolan çocuklardan Ahmet Tuna Tekin ve Dilruba Tekin'in annesi Leyla Tekin ile Türkan Ay'ın annesi Özlem Ay, sürekli ağlayarak çocuklarının bulunmasını istiyor. Yakınları Leyla Tekin ile Özlem Ay'ı teselli etmek için yoğun çaba harcıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler