Fiat'tan ramazan kampanyası

Fiat'ın ticari araçlardaki modeller için hazırlanan Ramazan Şenliği Kampanyası 4 Eylül 2008 tarihinden itibaren Ramazan ayı boyunca devam edecek. Fiat satış noktalarına gelerek deneme sürüşüne katılanlar arasında yapılacak çekilişle bir kişi Fiat Doblo Carioca kazanacak.

Yayınlanma: 09.09.2008 - 12:50
Abone Ol google-news

Fiat’ın Ramazan Şenliği Kampanyası kapsamında müşterilere çeşitli oranlarda nakit indirimi, model yılı indirimi ve kredi kullanımında cazip faiz oranları olanakları tanınıyor.

Fiat Ticari Araçlar’ın yıldız markaları Doblo, Fiorino, Ducato, Scudo ve Palio Van için Fiat Finans’tan kredi kullanacak müşterilere 12 bin YTL’ye 12 ay yüzde sıfır faizli kredi uygulaması başladı.

Fiat binek otomobilleri için de 2008 model yılı otomobillerde anahtar teslim fiyatında 2.000 YTL’ye varan indirimler var. 

Albea Sole ve Palio Sole’nin benzinli motor seçeneklerinde anahtar teslimde 1.000 YTL, dizel motor seçeneklerinde ise anahtar teslimde 1.500 YTL tutarında,  Doblo Panorama modelinde ise anahtar teslimde 2.000 YTL tutarında nakit indirim olanağı sunuluyor.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler