İDO kış tarifesine geçiyor

Kış mevsiminin yoğunluğu ve okulların açılması nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), 15 Eylül Pazartesi gününden itibaren kış tarifesine geçiyor. İDO, Ramazan ve Kurban Bayramı boyunca da 26 Eylül-5 Ekim, 05-14 Aralık tarihleri arasında özel tarifelerle sefer yapacak.

Yayınlanma: 09.09.2008 - 14:05
Abone Ol google-news

Kış tarifesinde yapılan düzenlemelerle artırılan sefer sayıları ve ek seferlerle iç hatlardaki yoğunluğun asgari düzeye indirilmesini hedefleyen İDO, filosuna kattığı yeni gemilerle de şehir trafiğine alternatif olmayı hedefliyor.

Bayram tatillerinde yaşanabilecek yoğunluğu da göz önüne alan İDO, Ramazan Bayramı nedeniyle 26 Eylül-5 Ekim, Kurban Bayramı nedeniyle de 05-14 Aralık tarihleri arasında özel tarifelerle sefer yapacak.

Bostancı - Kabataş seferleri arttırıldı

İDO kış tarifesinde, Bostancı - Kabataş hattı hafta içi seferleri artırılarak bu yöndeki toplam sefer sayısı 35’e yükseltildi ve geçen yıl deneme amaçlı yapılan cumartesi seferleri de sürekli yapılmak üzere, tarifedeki yerini buldu.

İç hatlardaki yoğunluğu hafifletmeye yönelik olarak, filoya alınan yeni gemilerle, Sirkeci – Harem hattı hafta içi yoğun saatlerde 22.30’a kadar sefer yapacak. Cumartesi günleri ise 07.00-21.30 saatleri arasında 20 dakika aralıklarla sefer düzenlenecek.

Dış hatlarda Yalova ve Bursa seferleri sürerken, Sarayburnu / Avşa – Marmara hattındaki hafta sonu seferleri karşılıklı tek sefer olarak uygulanmaya devam edecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler