Filmekimi biletleri satışta

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen Filmekimi'nin biletleri 3 Ekim Cumartesi günü Biletix ve Emek Sineması gişelerinde satışa sunulacak.

Yayınlanma: 29.09.2009 - 08:49
Abone Ol google-news

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından 17–25 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Filmekimi, Beyoğlu Emek Sineması’nın yanı sıra bu yıl 23, 24 ve 25 Ekim tarihlerinde Cinebonus Maçka G-mall Sineması’nda da izleyiciyle buluşacak.

Sinemaseverler, Filmekimi biletlerini 3 Ekim Cumartesi günü saat 10.30’dan itibaren; Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi (0216 556 98 00), Biletix İnternet sitesi (www.biletix.com), Emek Sineması gişelerinden alabilecekler.  Ayrıca 23-24-25 Ekim günlerinde Cinebonus Maçka G-mall’da da bilet satılacak. 

Filmekimi indirimli fiyat uygulamasını bu yıl da devam ettiriyor ve biletleri fiyatlarında bir artış yapmadan geçen yılki fiyatlarından satışa çıkartıyor. Filmekimi boyunca hafta içi gündüz seansları 3,50 lira olacak. Filmekimi’nde hafta içi 19.00 seansları ve hafta sonu tüm seanslar tam 12 lira, indirimli 8 lira olacak. Filmekimi galalarının biletleri geçen yıl olduğu gibi 15 liradan satılacak.

Festival boyunca filmleri en büyük indirimlerle ve öncelikli olarak izleme şansı Lale Kart sahiplerinin olacak. Lale Kart sahipleri, biletlerinde yüzde 25’e varan özel indirimden yararlanabilecekler. Lale Kart sahipleri için ön satış dönemi 30 Eylül – 2 Ekim. (0 216 556 98 56)

Filmekimi programındaki merakla beklenen 24 film arasında; bu yıl Cannes’da büyük ödül Altın Palmiye ve FIPRESCI Ödülleri’nin sahibi Michael Haneke’nin son filmi Beyaz Bant;
Che Guevara’nın yaşamını belgelere dayanarak, yedi yıl süren “takıntılı bir araştırma” sürdürerek beyaz perdeye taşıyan Benicio Del Toro ve Steven Soderbergh’in ses getirecek yapıtı Che; Berlin Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülü kazanan Rachid Bouchareb’in yeni filmi Londra Nehri; oyuncu kadrosunda Saadet Işıl Aksoy, Hatice Aslan ve Kerem Atabeyoğlu gibi Türk oyuncuları da barındıran, reklam ve video klip yönetmeni Kamen Kalev’in ilk uzun metrajlı filmi Şark Oyunları dikkat çekiyor. Hong Konglu tanınmış aksiyon ve gangster filmleri yönetmeni Johnnie To’nun Fransız şarkıcı ve oyuncu Johnny Hallyday’in başrolde olduğu İntikam Peşinde de merakla beklenen filmler arasında.
 
Ayrıntılı  bilgi için :
www.iksv.org/filmekimi


 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler