Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, ilk sayfasında "DTP'liler zorla getirilecekler" başlığı ile verdiği haberinde DTP'li milletvekilllerin davasına yer veriyor. Milliyet ise ilk sayfasında İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün okullara dağıttığı CD'lerdeki haritada Kerkük, Musul, Erbil, Batum, Nahçıvan'ın Türkiye sınırları içinde göründüğüne işaret ediyor.

Yayınlanma: 30.09.2009 - 06:40
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

DTP'liler zorla getirilecekler


Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi, talimatla ifadelerinin alınması için DTP Grup Başkanvekili Selahattin Demirtaş ile DTP Genel Başkan Yardımcısı Emine Ayna’nın zorla mahkemeye getirilmesi kararını aldı. Savcı, Demirtaş ve Ayna’nın terör örgütünün propagandasını yapmakla suçlandığını, bu nedenle anayasa uyarınca yargılanmaları gerektiğini belirtti.

 

HÜRRİYET

Son görüntü şeker sevinci


Kayseri polisi, bugüne kadar hiç çocuk kaçırma olayının yaşanmadığı Talas İlçesi'nde bayramdan beri kayıp olan 3 çocuğu bulmak için seferber oldu.

 

MİLLİYET

Skandal harita

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün okullara dağıttığı CD'lerdeki haritada Kerkük, Musul, Erbil, Batum, Nahçıvan Türkiye sınırları içinde görünüyor.
 


RADİKAL

İçimizdeki ırkçılık


Türkiye toplumu ataist, Yahudi ve Hristiyan komşu istemiyor. Yahudi ve Hristiyanları devlete bağlı saymıyor, kamusal görevler almalarını istemiyor

 


AKŞAM

Mr. BlackBerry Türk oluyor


Cepte çığır açan BlackBerry'nin mucidi, İstanbul doğumlu Mike Lazaridis Türkiye pasaportu taşıyacak. Dünya çapında olay yaratacak sürpriz için çalışmalar son aşamaya geldi.

 

POSTA

Mankenlerle alem 3-20 bin Tl arasında

Son yılların en büyük uyuşturucu operasyonuyla yakalanan çete üyelerinin mankenlerle İstanbul'daki lüks otellerde alem yaptıkları belirlendi. Polis dinlemelerine takılan pazarlıklara göre, mankenlerle alem, 3 bin Tl'den başlıyor, 20 bin Tl'ye kadar çıkıyor. Manken ne kadar ünlüyse, aldığı para da o kadar artıyor.

 

VATAN

Yamyam operasyonu


Eski Başkan Eryılmaz'ın "Yamyamlar var" dediği CHP'li Çankaya Belediyesi'ne şok soruşturma. Maaşların yatırıldığı bankadan alınan 1.6 milyon TL'lik promosyon, belediyecilerin cebine girmiş



HABER TÜRK

Organ çetesine eşzamanlı darbe


Kayıp çocuklar vakalarında "organ çetesi " şüphesi. 6 ilde operasyon, 40 kişi gözaltında

 


BİRGÜN

'Türkiye kaybeder'


DTP Eşbaşkanı Emine Ayna ile Grup Başkanvekili Selahattin Demirtaş mahkemeye zorla getirilecek. Ahmet Türk, " Eğer böyle bir şey olursa Türkiye Kaybeder" dedi.

SABAH

Naklen faili meçhul


İstanbul Bostancı'daki terör operasyonunu seyrederken vurulan genci öldüren merminin kimin silahından çıktığı 5 aydır belirlenemedi

 

TERCÜMAN

Askerden hareket ve cevap


Mehemtçik,başta DTP'liler olmak üzere bazı çevrelerin, "Operasyonları durdurun" çağrısına teröristlerin yuvalandığı bölgelere havadan ve karadan yaptığı harekatla en güzel cevabı veriyor.

 

YENİ ŞAFAK

Çürük Bamya'dan askerlik dersi

'Yağma' ve sahte 'çürük' raporundan tutuklanan 'Bamya' lakaplı Askeri Savcı Albay Ahmet Zeki Üçok'un, başka bir çete için hazırladığı iddianamedeki askerlik övgüsü gözleri yaşarttı.

 


ZAMAN

Silivriye GATA gibi hastane

Ergenekon sanıklarının 'sevk hastanesi' olarak kullandığı Silivri Devlet Hastanesi'ne birçok branştan 33 doktor atandı. Bundan böyle, hastaların yeterli uzaman bulunmadığı gerekçesiyle GATA, Cerrahpaşa, Haseki gibi İstanbul'daki büyük hastanelere tedavi için gönderilmesine gerek kalmayacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler