Bakan Şimşek'in IMF temasları

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, IMF ve Dünya Bankası'nın yıllık toplantıları öncesinde, toplantıya katılan bakanlar ile yoğun bir görüşme trafiği içinde bulunuyor.

Yayınlanma: 04.10.2009 - 11:01
Abone Ol google-news

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, buün ilk olarak Sri Lanka Kamu Yönetimi Bakanı ve Maliye ve Planlama Bakan Yardımcısı Sanath Amunugama ve beraberindeki heyet ile görüştü.

Ardından Bakan Şimşek Barclays Capital Başkanı Jerry del Misisier ve beraberindeki heyeti kabul etti. Şimşek, Calyon Yatırım Bankası yetkilileri ile görüşmelerde bulundu.

Bakan Şimşek, Kosova Ekonomi ve Maliye Bakanı Ahmed Shala ile görüştü. Maliye Bakanı Şimşek gün içinde, İsrail Merkez Bankası Başkanı Stanley Fischer ve ÇinMaliye Bakanı Xie Xuren ve Birleşik Arap Emirlikleri maliye işlemlerinden sorumlu Devlet Bakanı ile ayrı ayrı görüşecek.

Bakan Şimşek, Almanya'nın İstanbul Başkonsolosu Brita Wagener ve KFW Bank ve Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ulrich Schröder tarafından verilecek resepsiona katılacak.
Ardından Türkiye Sınai Kalkınma Bankası tarafından düzenlenecek resepsiyona katılacak olan Bakan Şimşek ardından Katar Ekonomi ve Maliye Bakanı, Katar Merkez Bankası ve Katar Büyükelçiliği tarafından düzenlenecek başka bir resepsiyona katılacak.

Bakan Şimşek, bu akşam Deusche Bank tarafından verilecek akşam yemeğine katılması ardından Credit Suisse Yönetim Kurulu Başkanı Hans-Ulrich Doer tarafından verilecek yemeğe katılacak ve Doer ile görüşecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler