CHP'den sergi

CHP 85. kuruluş yıldönümü kapsamında partinin kurulduğu 1923 yılından bugüne ulaşan tarihi değere sahip belge, obje ve fotoğraflar yer aldığı bir sergi hazırladı. Önümüzdeki günlerde açılacak olan sergide, kurultay ve seçimlerde kullanılan listeler, oy pusulaları, rozetler, yaka kartları, bayrak, tabelalar, fotoğraflar, kitaplar, broşürler, gazete ve dergiler sergilenecek.

Yayınlanma: 10.09.2008 - 08:53
Abone Ol google-news

CHP'nin 85. kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında özel bir sergi hazırlandı. Genel merkez binasındaki müzede bir süredir hazırlıkları süren sergi, önümüzdeki günlerde ziyarete açılacak.

Çalışmaları CHP Tarih ve Müze Kurulu tarafından yürütülen ''85. Yıl Sergisi''nde, partinin kurulduğu 1923 yılından bugüne ulaşan tarihi değere sahip belge, obje ve fotoğraflar yer alacak.

Partinin kurucusu Büyük Önder Atatürk'ten Deniz Baykal'a tüm genel başkanların fotoğraf ve özgeçmişlerinin de bulunduğu sergide ayrıca, CHP'nin 85 yıllık tarihinde genel merkez olarak kullanılan binalar büyük boy fotoğrafları ve öyküleriyle yer alacak.

Sergide, tarihi değeri olan üyelik bildirgeleri ve kartlar, kurultay ve seçimlerde kullanılan listeler, oy pusulaları, parti içi yazışma örnekleri, rozetler, yaka kartları, bayrak, flama, tabelalar, fotoğraflar, kitaplar, broşürler, gazete ve dergiler, siyasi tarih meraklılarının izlenimine sunulacak. Yakın siyasi tarihi yansıtan sergi, önümüzdeki günlerde açılacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler