"Korsan taksiye hayır" mitingi

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Semih Kaçanoğlu, 11 Ekim Pazar günü yapılacak ''Korsan Taksiye Hayır'' mitingiyle ilgili açıklama yaptı.

Yayınlanma: 08.10.2009 - 14:22
Abone Ol google-news

Semih Kaçanoğlu, 11 Ekim'de, Çağlayan Meydanı'nda yapılacak ''Korsan Taksiye Hayır'' mitingine gelecek taksici esnafından bir ricası olduğunu belirterek, kimsenin taşkınlık yapmamasını, herkesi sakin ve ölçülü olmasını istedi.

''Mitingin hükümeti ve yetkilileri karalamadan yapılması gerektiğini'' ifade eden Kaçanoğlu, ''Haklıyken haksız duruma düşmeyelim. Bizler hakkımızı ararken orada haksız duruma düşersek kendimizi savunmak durumunda kalırız. Hiç kimseye dil uzatmadan, laf söylemeden, zarar vermeden 'Evimize çorbamızı nasıl götürürüz?' kaygısıyla mitingimizi yapmamız lazım. Bütün arkadaşlarımdan benim dileğim bu'' diye konuştu.

Semih Kaçanoğlu, yasa gereği odalarına mensup herkesin orada olacağını belirterek, ''Çağlayan Mitingi'nin bir milat ve şimdiye kadar görülmemiş bir olay olacağını'' kaydetti.

Kredi kartı mağduru taksici esnafının, şu anda BAĞ-KUR sigortasını ödeyemeyecek durumda olduğunu ileri süren Kaçanoğlu, ''Bugün bütün ilçelerde yüzlerce korsan taksici cirit atıyor. Onun için bir an evvel korsanın önüne geçilmesi lazım. Bana göre, bu da mal sahibine, müşteriye, şoföre ya da 'rent a car' a ceza kesilerek, sağlanabilir. Korsanın önüne ancak böyle geçilebilir, diye düşünüyorum'' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler