Öğrenciden Şahin'e sürpriz tepki

Muş Alparslan Üniversitesi'nde TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, bir öğrencinin, bölgede yatırım yapılmadan önce kanın durdurulması ve barışın sağlanması gerektiğini söylemesi üzerine, ''Doğru söylüyorsunuz. Biz de bunu yapmaya çalışıyoruz. Bunu engellemeye çalışanlar da var'' dedi.

Yayınlanma: 08.10.2009 - 17:31
Abone Ol google-news

Muş Alparslan Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde kurulan ''akıllı sınıfın'' açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Vekili, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, burada yaptığı konuşmada, Muş'taki üniversitenin 2 yıl önce kurulduğunu, buna rağmen hızlı bir gelişme gösterdiğini söyledi.

Yaklaşık 1 milyon TL'ye mal olan akıllı sınıf sayesinde üniversitedeki akademisyen eksikliğinin bir ölçüde kapatılabileceğini dile getiren Şahin, şunları kaydetti:
''Bilim ve teknoloji o kadar hızlı gelişiyor ki çalışmalarımızda teknolojiyi kullanmak sanıyorum birçok avantajlar sağlıyor. Ben ilk defa böyle bir projenin açılışında bulunuyorum. Muş'ta bu uygulamanın başlamış olması da hepimizi sevindirdi. Muş Alparslan Üniversitesinin gelecekte bölgeye çok faydalı olacağına inanıyorum. Özellikle tarımda çiftçilere daha bilinçli üretim yapmaları yönünde yol gösterecek olması bakımından üniversitesinin çok önemli bir rol üstleneceğini düşünüyorum.''

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Şahin, bir öğrencinin, bölgede yatırım yapılmadan önce kanın durdurulması ve barışın sağlanması gerektiğini söylemesi üzerine, ''Çok doğru söylüyorsunuz. Biz de bunu yapmaya çalışıyoruz. Tabii bunu engellemeye çalışanlar da var'' diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler