People, örnek evlilikleri seçti

Sinema, müzik ve spor dünyasının bazı isimleri, pek çok ünlünün çok kısa süren evliliklerinin aksine yıllardır aynı yastığa baş koyuyor. Örnek evliliklerini uzun yıllardır sürdüren ünlülerin arasında rekor, ''ölüm ayırana kadar'' 50 yıl evli kalan Paul Newman-Joanne Woodward çiftine ait bulunuyor.

Yayınlanma: 13.10.2009 - 07:54
Abone Ol google-news

Yayın hayatında 35. yılını dolduran yaşam ve magazin dergisi People, özel sayısında örnek evlilik sürdüren ünlü çiftlere yer verdi. Evliliklerinin süresi 10 yılı geçenlerin uzun soluklu sayıldığı ünlüler dünyasının senelerdir aynı yastığa baş koyan çiftleri şöyle:

-Paul Newman-Joanne Woodward: Sinema dünyasının efsane oyuncusu Paul Newman'ın, eşi Joanne Woodward ile yolu, Broadway'de sahnelenen ''Picnic'' adlı tiyatro oyununda rol aldıkları sırada kesişti. Ünlü aktör, hayata gözlerini yumana kadar eşine bağlılığıyla tanınırken, evlilikleri de tam yarım asır sürdü. Geçen yıl 83 yaşında yaşama veda eden Newman, evliliğinin sırrını ise, ''tek eşlilik, tereyağı sürülmüş bir ekmeğin hangi yüzünün yağlı olduğunu bilmek kadar kolay. Ayrıca, evimde ızgara varken neden dışarıda hamburger yiyeyim?'' sözleriyle açıklamıştı.

-Denzel Washington-Paulletta Pearson: Oscarlı ünlü oyuncu Denzel Washington da evliliği örnek gösterilen sanatçılardan. Sinema dünyasına 1977 yılında televizyon dizisi ''Wilma'' ile adım atan sanatçı, bu ilk ekran denemesinde yaşamını değiştiren bir tesadüfü de yaşadı. Orada 4 çocuğunun annesi olacak Pauletta Pearson ile karşılaşan 54 yaşındaki sanatçı ile 59 yaşındaki eşi, 26 yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor. Oyuncunun mutlu evlilik için erkeklere verdiği esprili öğüt ise şöyle: ''Karınız ne derse yapın ve ağzınızı sürekli kapalı tutun''...

-Kevin Bacon-Kyra Sedgwick: Sinema dünyasının bu uzun soluklu çifti de bugüne kadar hem evde, hem de beyazperdede uyumlu çalışmalarıyla tanınıyor. ''Pyrates'' ve ''The Woodsman'' adlı filmlerde birlikte çalışan ikili, 21 yıldır evli. Kyra Sedgwick, bu evliliği yıllardır sürdürmesinin sırrını ise, ''Hem birbirimize, hem de mesleklerimize önem veriyoruz'' sözleriyle aktarıyor.

''Aşkı bulduğunuzda inkar edemezsiniz"

-Tom Hanks-Rita Wilson: Sinema dünyasının örnek aile babası Tom Hanks ve oyuncu eşi Rita Wilson, Hollywood'un unutulmaz aşk hikayesinin iki kahramanı. ''Volunteers'' adlı filmin setinde 1985 yılında tanışan çiftin yolu farklı biçimde kesişti. O dönemde evli olan Hanks'in 1987 yılında boşanmasından sonra ikilinin birbirine bakışı değişti. Rita Wilson, ''Vanity Fair'' dergisine verdiği röportajda, 21 yıldır süren aşklarını, ''Tom ile tanışana kadar aşk nedir bilmiyordum'' sözleriyle anlatırken, Hanks'in yorumu ise ''Aşkı bulduğunuzda inkar edemezsiniz'' oldu.

-Warren Beatty-Annette Bening: Hollywood'un uslanmaz çapkınlarından Warren Beatty, 17 yıl önce Annette Bening ile tanışana kadar hayatından sayısız kadın geçmişti. Bugün 72 yaşında olan ünlü aktörün 17 yıldır evli olduğu aktris eşi Bening, Beatty'yi, ''O, harika bir baba, aynı zamanda çok düşünceli, etkileyici ve açık yürekli'' sözleriyle yere göğe sığdıramıyor.

-Michelle Pfeiffer-David Kelley: Sinemanın sarışın güzeli, televizyon yapımcısı eşi David Kelley ile 15 yıldır evli. Bir ilişkide 20 yıl boyunca gizemli kalmanın mümkün olmadığını dile getiren Pfeiffer, ''Bizim evliliğimizin sırrı şu, ikimiz birbirimizin yanında çok rahatız ve farklı tavırlar içine girmiyoruz'' diyor.

-Will Smith-Jada Pinkett Smith: Will Smith'i şöhrete kavuşturan ve bir dönem Türk televizyonlarında da yayımlanan ''Fresh Prince of Bel-Air'' adlı dizinin setinde tanışan çift, 11 yıllık evli.

-Tim McGraw-Faith Hill: Country müziğin iki ünlü ismi, turnelerde başlayan birlikteliklerini 10 yıldır mutlu süren bir evliliğe taşıdı.
 

Attıkları her adım magazin gündeminde

-David-Victoria Beckham: ''Spice Girls'' topluluğunun ünlü üyesi Victoria, tanıştıkları zaman yeşil sahaların yıldız futbolcusu David Beckham'dan daha büyük bir şöhrete sahipti. İkilinin bir araya gelmesinin ardından bu şöhret, magazin basınının da dikkatini çekti.David Beckham ile Victoria, bundan 10 yıl önce hayatlarını birleştirdiler ve yıldız oyuncunun giyim ve saç stili de bu evlilikle birlikte değişti. Attıkları her adım adeta olay olan Beckham çiftinin evliliği zaman zaman fırtınalı dönemler geçirse de birbirlerinden kopamıyorlar. Beckham çiftinin, Brooklyn, Romeo ve Cruz adında üç oğlu bulunuyor.

-Brooke Shields-Chris Henchy: Küçük yaşlarda üne kavuşan güzel yıldız Brooke Shields, ilk evliliğini tenisçi Andre Agassi ile yaptı. Kısa süren bu evliliğin ardından 1998 yılında televizyon yapımcısı Chris Henchy ile tanışan Shields, televizyonda başlayan ortaklıklarını özel yaşamlarına taşıdı. 8 yıldır evli çift, birbirinin en iyi arkadaşı ve destekleyicisi olduğunu söylüyor.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler