Costner'dan "açılım" açıklaması

Oscar ödüllü oyuncu Kevin Costner, 16 Ekim Cuma günü İstanbul'da vereceği konserin iptal edilmesinin ardından, sözcüsü Arnold Robinson aracılığıyla Türkiye'ye mesaj gönderdi.

Yayınlanma: 14.10.2009 - 06:29
Abone Ol google-news

AKP'nin Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edibe Sözen'in 'Kürt Açılımı'na destek verdiğini öne sürdüğü, MHP'nin de böyle bir desteğin söz konusu olmadığını ortaya çıkardığı Oscar ödüllü oyuncu Kevin Costner, 16 Ekim Cuma günü İstanbul'da vereceği konserin iptal edilmesinin ardından, sözcüsü Arnold Robinson aracılığıyla Türkiye'ye mesaj gönderdi.

Oscar ödüllü Amerikalı Hollywood yıldızı Kevin Costner, "Türkiye'yi ve Türk insanını çok seviyorum. Hiçbir zaman bana atıfta bulunulan konularda da herhangi bir açıklama yapmadım" dedi.

ABD'den yayınlanan haber sitesi turkishreporter.com, Costner'in sözcüsü Arnold Robinson'a ünlü oyuncunun Türkiye'deki Kürt Açılımı hakkında ne düşündüğünü sordu. Costner'in sözcüsü Robinson, Türk halkına ünlü oyuncunun şu mesajını iletti:

"Türkiye'yi ve Türk insanını çok seviyorum. Türk insanı bana karşı çok nazik ve iyi kalplı davranıyor. Türkiye'nin iç politika konularındaki tartışmalara gelince, ben kendimi o konuda konuşacak derecede bilgi ve söz sahibi biri olarak görmüyorum. Hiçbir zaman bana atıfta bulunulan konularda da herhangi bir açıklama yapmadım." 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler