Trabzon'da galibiyet hesapları

Turkcell Süper Lig'de son 2 haftayı Gençlerbirliği ve Gaziantepspor beraberliği ile kapatan Trabzonspor, son 4 sezondur eli boş döndüğü Galatasaray deplasmanından bu kez 3 puanla ayrılarak hem çıkışa geçmeyi hem de rakibi karşısında İstanbul'da aldığı kötü sonuçlara son vermek istiyor.

Yayınlanma: 16.10.2009 - 08:34
Abone Ol google-news

Sarı-kırmızılı takım karşısında 2005-2006 sezonunda 4-1, 2006-2007 sezonunda 2-1, 2007-2008 sezonunda 1-0 ve geçen sezonda 3-0'lık yenilgiler alan Karadeniz ekibi, bu kez Trabzon'a galibiyetle dönmek amacında.

Kulüp futbol şube sorumlusu İhsan Alioğlu, istatistiklere bakıldığında Trabzonspor'un mağlubiyeti kadar galibiyetlerinin de bulunduğunu söyledi.

Trabzonspor'un her maçı kazanma potansiyelinin olduğunu ifade eden Alioğlu, ''Bu tür maçlarda üç ihtimal vardır. Biz bu ihtimalin lehimize olmasını temenni ediyoruz. Temenni etmek de yeterli değildir. Bunun için çalışarak konsantre olmak ve kenetlenmek gerekir. Galatasaray maçında bunu gerçekleştireceğimize inanıyoruz'' dedi.


Alanzinho'ya forma şansı

Trabzonspor'da ligin ilk 2 haftasında ilk 11'de maça çıkan fakat daha sonra yapılan maçlarda yedek kulübesinde oturtulan Alanzinho'ya, hafta içi antrenmanlardaki performansıyla forma şansı doğdu.

Teknik direktör Hugo Broos, geçen sezon Trabzonspor'a geldikten sonra ilk golünü Galatasaray'a atan Brezilyalı oyuncuya antrenmanlardaki çift kale maçta as takımda görev verdi.

Gineli oyuncu İbrahima Yattara'nın ise ayak bileğindeki sakatlığının bir türlü geçmemesi nedeniyle büyük ihtimalle görev almayacağı bildirildi.


Yolculuk yarın


Trabzonspor, Galatasaray ile 18 Ekim Pazar günü yapacağı maç için yarın İstanbul'a gidecek.

Bordo-mavili kafile, 17 Ekim Cumartesi günü THY'ye ait tarifeli uçakla Trabzon'dan 20.05'de İstanbul'a hareket edecek. Karadeniz ekibi, müsabakanın ardından, 18 Ekim Pazar günü yine THY'ye ait tarifeli uçakla Trabzon'a dönecek.

Bu arada Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Olağan Toplantısı, Trabzonspor Kamp Eğitim Merkezi'nde yarın yapılacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler