Van'da trafik kazası: 3 ölü, 3 yaralı

Van'ın Gevaş ilçesindeki bir trafik kazası meydana geldi. 3 kamyonun karıştığı kazada 3 köy korucusu öldü, biri astsubay 3 kişide yaralandı. Yaralılar, Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazanın ardından olay yerinde çevre güvenliği alan Jandarma Komutanlığı ekipleri, soruşturma başlattı.

Yayınlanma: 11.09.2008 - 10:24
Abone Ol google-news

Van'ın Gürpınar ilçesi istikametinden Gevaş'a giden ve içerisinde geçici köy korucuları bulanan Gazi Timur yönetimindeki 65 NE 604 plakalı kamyon, dün akşam saatlerinde Andaç köyü mevkisinde park halindeki 01 LN 254 plakalı kamyona arkadan çarptı. Bu sırada, karşı yönden gelen 31 LY 195 plakalı kamyon da her iki kamyona çarptı.

Üç kamyonun karıştığı kazada, köy korucusu ve kamyon sürücüsü Gazi Timur ile köy korucuları İlhan Ular ve Ahmet Şahin hayatını kaybetti. Korucuları taşıyan kamyonda bulunan astsubay Ahmet Bayram ile geçici köy korucusu Halit Ulutaş ve 16 yaşındaki Ümit Şahin ise yaralandı.

Yaralılar, Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Kazanın ardından olay yerinde çevre güvenliği alan Jandarma Komutanlığı ekipleri, soruşturma başlattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler