MEB'de şef alımları ertelendi

Milli Eğitim Bakanlığı, daha önce alım yapacağını duyurduğu 4 bin 622 şefin alımını ertelediğini açıkladı. Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nce konuyla ilgili olarak yayımlanan genelgede, başvuru süresinde evraklarını tamamlayamamış adayların mağdur olmaması amacıyla erteleme kararı alındığını belirtildi.

Yayınlanma: 12.09.2008 - 07:04
Abone Ol google-news

Milli Eğitim Bakanlığı, 3, 4 ve 5’inci derecelerden olmak üzere merkez teşkilatında 162 adet, taşra teşkilatında ise 4 bin 460 adet boş şef kadrolarına atanacakların belirlenebilmesi amacıyla görevde yükselme eğitimi ve sınavı yapacağını duyurdu. Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Necmettin Yalçın, geçtiğimiz hafta gönderdiği genelgede, başvuruların 12-24 Eylül 2008 tarihleri arasında yapılacağını açıklarken, dün yeni bir genelge daha yollayarak sınavın ertelendiğini açıkladı.

Yalçın, “Merkez ve Taşra Teşkilatı Görevde Yükselme Duyurusunun Ertelenmesi” başlıklı genelgede, “Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatı personelinden halen son sınıfta olup yüksek öğrenimini bitirdiğine ilişkin belgelerini başvuru sürecinde alamadıkları için mağdur olacakları, başvuruda bulunanların hizmetiçi eğitimlerinin daha ekonomik düzeyde yapılmasının sağlanması gibi hususlar dikkate alınarak başvuru işleminin Ekim ayının son haftasına alınması öngörülmüş olup, eğitim ve sınava ilişkin süreç ileriki bir tarihte açıklanacaktır” açıklamasında bulundu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler